DISELDORF Albanac ubio Srbina ispred restorana

13:39

29.04.2024

Podeli vest:

Foto: Pixabay

Srpski državljanin Aleksandar M. (38) ubijen je juče rano ujutru ispred jednog lokala u Diseldorfu u Nemačkoj, a zbog sumnje da je u njega ispalio hice uhapšen je Albanac R.L. (52).

Kako prenose nemački mediji, ubistvo se dogodilo u nedelju u 2.25 u centru Disledorfa i to posle kraće rasprave između dvojice muškaraca.

– Ubijeni Aleksandar je kobne večeri bio u klubu u kom je bio i osumnjičeni. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni pretio gostima. Navodno, rešili su da izađu napolje kako bi rešili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u žrtvu – navode albanski mediji.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina ali nesrećnom muškarcu iz Srbije nije bilo spasa.

Kako navode izvori nemačkih medija, ubica se posle zločina vratio u restoran u kom je odmah i uhapšen.

U prvim informacijama javljeno je da je ubijen Aleksandar Stefanovič, poznati MMA borac i on je to izjavom demantovao..

– Pre svega moram da demantujem, strani mediji su preneli da sam ja ubijen, a to nije tačno, ubijen je moj imenjak i jako dobar prijatelj. Ja sam i dalje u šoku šta se desilo, pomažem oko organizacije njegove sahrane, a svi od rodbine me redom zovu. I to ne samo rodbina, od ranog jutra sam dobio preko 300 poziva, ljudi ne veruju da sam živ i da nisam uopšte ja taj o kome se piše – rekao je Aleksandar za Kurir. Ubijeni je  ispred restorana. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni pretio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana.

 

Kako navode izvori nemačkih medija, ubica se posle zločina vratio u restoran u kom je odmah i uhapšen.

– Za sada nije poznato da li su se ubica i žrtva poznavali od ranije, ili su se te noći prvi put sreli i posvađali. Rustem Lapi, navodno je takođe godinama živeo u Nemačkoj – navode oni.

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.