Džudo klub Tamiš organizovao turnir za decu

12:19

06.05.2024

Podeli vest:

FB/Judo Tamiš

Džudo klub Tamiš iz Pančeva tradicionalno organizuje klupske turnire na kraju svakog meseca. Turnir koji je održan uoči uskršnjih praznika, a koji je organizovan u znaku najradosnijeg hrišćanskog praznika, okupio je više od 60 dece iz cele Srbije.

Džudo klub Tamiš iz Pančeva nastavlja sa sjajnom promocijom ovog sporta. Turnir koji je organizovan uoči Uskrsa u prostorijama ovog kluba ponovo je okupio veliki broj ljudi, kako takmičara, tako i gledalaca. S tim u vezi, organizatori turnira su se potrudili da najradosniji hrišćanski praznik obraduje i sve učesnike ovog takmičenja, za koje su spremili prikladne poklone, kaže Tatjana Bevc Lalić, trener džudo kluba Tamiš za RTV Pančevo.

– Ovaj turnir je održan u znaku Uskrsa, pa je samim tim i radosniji za decu. Svaki takmičar će osim zaslužene medalje, dobiti jaje i jabuku. Ovi naši klupski turniri su veoma posećeni, i mi ćemo se truditi da tako i ostane.

Među brojnim mališanima koji su učestvovali na turniru našli su se Kosta Stevanović i Miloš Marčetić, koji su tek nedavno počeli sa treniranjem ove plemenite veštine.

Plodovi truda, rada i napora koji članovi džudo kluba Tamiš iz Pančeva svakodnevno ulažu u decu i promociju ovog sporta među najmlađom populacijom vidljivi su svakim novim turnirom sve više. Nema sumnje da je ova sportska organizacija pravi primer na koji način treba promovisati sport među decom, i da će njihov svakodnevni rad sa njima, sutra Srbiji doneti neke nove šampione i šampionke.

(Pančevac/RTV Pančevo)

Komentar

  1. Didi каже:

    Deca su vojska najjača.

    0
    0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.