PRAZNIK ZA MLADE PANČEVCE: Rafting na Drini

Obučeni u bezbedna odela seli su u čamce: onda je krenulo trosatno ludilo

19:56

06.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/Privatna arhiva

Grupa od desetak mladih Pančevki i Pančevaca uputila se pred Uskrs ka Foči, odnosno ka rafting centru „Drina – Tara”. Razlog: da praznik prođe ludo i nezaboravno. Tako je i bilo! Rafting je, kažu, neponovljiv.

Kako smo iz prve ruke saznali, put se odužio, ali to ništa nije smetalo: odmah po dolasku na destinaciju ova pančevačka ekipa je otišla na bosanske ćevape. Vrh! Vreme ih nije poslužilo, ali ni to nije smetalo za dobar vajb. Sledećeg jutra, doručak je prošao u iščekivanju spusta niz brzake Drine. Pojavio se glavni vodič cele storije – skiper Aca. Odvezao je naše mlađane ka mestu odakle kreće spust; put je trajao sat
vremena.

Obučeni u bezbedna odela – jednodelni kombinezon s prslukom za spasavanje na leđima i kacigom na glavama – seli su u čamce. Onda je krenulo trosatno ludilo, koje možete videti na snimku. Sveopšti utisak: potpuno drugačije od svega što su do tada doživeli.

U pozitivnom smislu. Danilo (24) nam je rekao: „Vau, vraćam se sledeće godine!”. Na njegove reči nadovezala se Ema (21): „Danilo, čula sam da se ljudi spuštaju niz brzake više puta godišnje”. Naravno, bezbednost je bila u prvom planu, a skiper Aca i njegova ekipa pobrinuli su se i za to i za najluđi provod. Koliko je lepa priroda kroz koju su pohodili Pančevke i Pančevci, možete videti i na fotografijama.

(Pančevac / S. Trajković)

NAŠ NENAD S VESLOM U RUCI PO CELOJ PLANETI

OVO JE JEDNA OD DVE NAJČISTIJE REKE U SRBIJI: Veliki Rzav protiče kroz 4 kanjona i bogat je termalnim izvorima FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.