SKANDALOZNO! Strašne pretnje upućene Vučiću nakon njegove objave o Ficu: To je bila proba za tebe

20:07

15.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/Pink TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom nalogu na društvenoj mreži Iks oglasio se povodom ranjavanja slovačkog premijera Roberta Fica, na kojeg je pucano danas kod Bratislave.

– Šokiran sam atentatom na Roberta Fica, velikog prijatelja Srbije i mog lično. Dragi prijatelju molim se za tebe i za tvoje zdravlje – napisao je predsednik Srbije, a ova njegova objava poslužila je pojedinicima da Vučiću upute jezive pretnje.

To je bila proba za atentat na tebe – jedna je od najskandaloznijih pretnji koja je osvanula ispod pomenutog posta predsednika Srbije.

Među užasnim pretećim porukama našla se i ova:

– Sad nema više mazati oči gazda Putku, nema više farbanja, valja ti ispuniti obećanja i započeti frku inače ćemo i o tebi ovako čitati.

Premijer Slovačke Robert Fico ranjen je danas u pokušaju atentata u gradu Handlovi, pored Bratislave. Fico je u teškom stanju prevezen u bolnicu i lekari se bore za njegov život. Napadač je uhapšen, a pojedini mediji navode da je reč o poznatom piscu (71) iz Slovačke.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Ruskom domu, na početku svog govora na temu „Revizija istorijskih činjenica i otpor slobodarskih naroda“, da je premijer Slovačke Robert Fico, na koga je danas izvršen atentat, jedan od malobrojnih slobodnih i slobodarskih lidera u Evropi i veliki prijatelj Srbije i pozvao da se svi molimo za njegovo zdravlje.

„Želeo bih na početku, vaša svetosti, da vas zamolim zajedno sa svim arhijerejima naše crkve, ako to smem i u vreme Sabora (SPC) da učinim, da se svi zajedno molimo za zdravlje i oporavak našeg brata i prijatelja Roberta Fica i da mu Bog podari dug život“, rekao je Vučić.

On je istakao da, posle tog mučkog napada, može da kaže da je Fico, ne samo jedan od malobrojnih slobodnih i slobodarskih lidera u Evropi, već i jedan od ljudi koji je uvek imao ogromnu snagu čak i kada je bio toliko i tako brutalno napadan, da niko nije ni sanjao, ni mogao da pomisli da će na velika vrata da se vrati na političku pozornicu Slovačke.

(Pančevac/Kurir)

POZNAT IDENTITET ATENTATORA Na Fica pucao poznati pesnik i osnivač Pokreta protiv nasilja, otkrio zašto je to uradio!

VUČIĆ U RUSKOM DOMU O REVIZIJI ISTORIJE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.