VOZAČI, PAŽNJA U narednim danima biće izmena u saobraćaju na ovim putim deonicama

22:10

01.06.2024

Podeli vest:

Printscreen/Youtube

Na Pančevačkom mostu će od 3. juna do 15. avgusta, radnim danima i vikendom, od 20 do 5 časova, biti izvođeni radovi na demontaži i postavljanju nove betonske odbojne ograde u levoj traci, u smeru ka Pančevu.

Saobraćaj će se nesmetano odvijati desnom slobodnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije. Na auto-putu E-75, petlja Avala – petlja Tranšped, ka Nišu, danas u toku svetlog dela dana biće izvođeni radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju.

Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj je zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom. Na auto-putu E-75, petlja Doljevac – petlja Ražanj, smer ka Beogradu, biće izvođeni radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju, od 3. do 7. juna, u toku svetlog dela dana.

Saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom. Na auto-putu E-75, kod Ražnja, ka Beogradu, biće izvođeni radovi na zameni dilatacionih spojnica na mostu Šabazovica, od 3. juna od 10 časova do 4. juna do 19 časova. U prvoj fazi za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a u drugoj preticajna saobraćajna traka.

Na petlji Aerodrom će 3. juna od 7 do 15 časova biti izvođeni radovi na zameni dotrajale pešačke rukohvatne ograde na nadvožnjaku. Za saobraćaj će biti delimično zatvorena ulivna saobraćajna traka u smeru ka Šidu, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom.

(Pančevac/Novosti)

DEO PANČEVAČKOG MOSTA BIĆE SRUŠEN I GRADIĆE SE NOVI Radovi bi mogli da počnu sledeće godine

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.