SUBOTA U 19 ČASOVA Fudbaleri Železničara igraju pred svojim navijačima

09:43

05.07.2024

Podeli vest:

Milan Šupica

U subotu od 19 časova fudbaleri Železničara na svom terenu igraju drugu prijateljsku utakmicu. Na sportskom centru „Mladost”ugostiće rumunskog drugoligaša Csikszereda i biće ovo prilika da navijači vide novi tim pančevačkog superligaša kojeg će sa klupe predvoditi trener Marko Savić.

U dosadašnjem prelaznom roku u Železničar je stiglo 9 novih fudbalera i to: Marko Ćurić iz Grafičara,a koji je prošao omladinsku školu Crvene Zvezde, Stefan Cvetković iz niškog Radničkog, Frensiz Eze iz Nigerije, Nikola Đuričić i Matija Mitrović iz Voždovca, Abdul Fazak iz Gane, Uroš Stojanović je stigao iz Jerevena,a golman Zoran Popović iz Crvene Zvezde.

Novi najmlađi član pančevačke „dizelke” je sedamnaestogodišnji Jovan Milosavljević koji stiže iz Brodarca i jedan je od najtalentovanijih mladih fudbalera u našoj zemlji.


Videćemo već sutra u prijateljskom meču da li je novi šef stručnog štaba Železničara Marko Savić uspeo da uklopi novajlije sa dosadašnjim timom i hoće li se naći pravi spoj mladosti i iskustva koji će u novoj sezoni doneti dobre rezultate, a pančevačka sporstka javnsot očekuje borbu za gornji deo tabele.

(Pančevac/G.J.)

Ćurčić i Cvetković nova pojačanja FK Železničar

FUDBALERI ŽELEZNIČARA IMAJU PRVU PROVERU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.