VENERA JE PREŠLA U ZNAK RAKA: Evo šta to donosi vašem znaku Zodijaka

19:00

12.07.2024

Podeli vest:

pexels
pexels

Pripremite se za svežu energiju jer se Venera, planeta ljubavi, udobnosti i zadovoljstva, premestila u znak Raka 9. jula 2024.

Rak je vodeni znak povezan sa emocijama i brigom za druge. Tokom ovog tranzita, osoba može postati osetljivija na odnose sa drugima.

Može imati različite ishode u zavisnosti od specifičnog horoskopskog znaka pojedinca.

Ovan

Ovaj tranzit pozitivno utiče na vaš porodični život. Samci mogu osetiti da je vreme da dovedu kući osobu za koju su zainteresovani da upozna njihovu porodicu. Za one u vezi, preporučljivo je da učine životni prostor prijatnijim ili traže načine da provode vreme sa porodicom. Mogli biste imati misli o renoviranju doma. To bi moglo značiti kupovinu novog nameštaja ili štednju za veći životni prostor.

Bik

U zabavljanju, proaktivno ćete izražavati svoje emocije i deliti svoja mišljenja sa drugima. Ako ste samci, verovatno ćete naći partnera u svom komšiluku. Za one u vezi, jasne diskusije sa partnerom ojačaće vašu vezu. Naći ćete bolje poslovne prilike u poslovima koji zahtevaju govor ili pisanje. Zabavna i rekreativna kratka putovanja ili lokalne aktivnosti mogle bi doneti i užitak i vredna poznanstva.

Blizanci

U ljubavi, možda ćete želeti da se osećate sigurnije, pa je važno naći partnera koji će razumeti vašu potrebu za slobodom. Ako se zabavljate, možete tražiti stabilnog partnera. Oni u vezi mogli bi razgovarati o pitanjima vezanim za zajedničku imovinu sa svojom drugom polovinom. Ako želite da vas drugi tretiraju ispravno, onda tretirajte druge ispravno. U finansijskim pitanjima, otkrićete nove prilike za zaradu. Možete dobiti povišicu ili dodatni posao.

Rak

Bićete samouvereniji i opušteniji sa sobom u ljubavi. Samci mogu izaći i družiti se sa drugim ljudima. Zbog vašeg šarma, ljudi će biti privučeni vama. Za one u vezi, vaš partner može vas videti u novom i uzbudljivom svetlu. Ova samoljubav će poboljšati sve vaše odnose. Što se tiče novca, vaša nova harizma će vam pomoći na poslu. Možete impresionirati svoje šefove ili klijente. Samopouzdanje je vaše najjače oružje sada.

Lav

Možete biti skloni tajnim vezama ili prošlim vezama ako ste samci. Ovo je vreme da razmislite o tome šta zaista želite u ljubavi. Oni u vezi trebalo bi da provode vreme zajedno jer će to poboljšati vašu vezu. Možda ćete preferirati intimne večere ili čak šaputanje slatkih reči svom partneru. Nove veštine koje nisu bile korišćene u prošlosti mogle bi se iskoristiti za stvaranje novih izvora prihoda. Ovaj tranzit vam može pomoći da na neki način naučite kako da se povežete sa svojim unutrašnjim bićem.

Devica

Ako ste samci, možete naći svog partnera preko prijatelja ili u grupi. Odlazak u klubove ili čak pridruživanje online grupama moglo bi pomoći u pronalaženju ljubavi. Za one u vezi, vreme je da unapredite svoj društveni život i angažujete se na grupnom nivou. Za finansijski rast, vaša mreža postaje ključna za stvaranje svežih prilika. Poslovni saradnici ili poznanici mogli bi doći sa novim poslovnim perspektivama ili poduhvatima. Ovaj tranzit vam može pomoći da se osećate više povezani sa društvom.

Vaga

U ljubavi, neko može biti privučen uspešnim pojedincima ili onima sa autoritetom. Ako ste samci, mogli biste naći partnera na poslu ili na poslovnoj funkciji. Ako ste u vezi, ovaj tranzit može ojačati vezu ako su obe strane voljne da podrže karijerne aspiracije jedno drugog. Što se tiče novca, vaš šarm vam može pomoći da steknete naklonost kod svojih šefova ili klijenata. Možete dobiti novu poziciju unutar vaše organizacije ili javno priznanje za vaše napore.

Škorpija

Ovaj tranzit može uneti određeni avanturistički duh u vaš život. U ljubavi, možda ćete biti privučeni ljudima iz različitih kulturnih sredina ili onima sa različitim ličnostima. Ako ste samci, putovanje bi moglo dovesti do romantičnog iskustva. Za one u vezi, planiranje putovanja zajedno ili učenje nečeg novog kao par biće korisno. Mogli biste zaraditi novac od podučavanja, pisanja ili vođenja posla na međunarodnom tržištu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.