FK „Jedinstvo“ UB – FK „Železničar“ Pančevo 0:1

19:32

12.08.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Istorijski uspeh ostvarili su minule sezone fudbaleri Jedinstva sa Uba prvim plasmanom u elitni rang, ali adaptacija na superligaški nivo ne prolazi najbolje iz ugla tima Ivana Radovanovića.

Ni u četvrtoj rundi Superlige Ubljani nisu osvojili debitanske bodove u kremu srpskog fudbala, s obzirom da su na domaćem terenu savladani od strane Železničara.

Pančevci su opravdali ulogu favorita, pametno iskoristili sezonu duže provedenu u najkvalitetnijem takmičenju, te slavili sa minimalnih 0:1.

Uprkos velikom trudu mladih igrača domaćeg tima da “pomrse konce” ekipi Marka Savića, planove im je pokvario vezista Dizelke – Branislav Knežević.

Ispostavilo se da Železničar ove sezone pobeđuje samo kada Knežević postigne gol, što je osim danas bio slučaj u još jedinom trijumfu Pančevaca – nad kragujevačkim Radničkim.

Knežević se u strelce upisao u 37. minutu meča, dok je uloga asistenta pripala doskorašnjem asu Crvene zvezde, iskusnom štoperu Nemanji Milunoviću.

Domaćin je meč završio sa igračem malje na terenu, jer je direktan crveni karton u sudijskoj nadoknadi zaradio Argentinac – Pablo Fereira.

Dozvoljeni minus će značajno pojeftiniti: Krajnja nužda više ne mora da bude tako „strašna“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.