FK Železničar u nedelju 18. avgusta dočekuje IMT

22:00

15.08.2024

Podeli vest:

FK Zelezničar

Fudbalski klub Železničar, u nedelju 18. avgusta, na Sportskom centru Mladost dočekuje IMT. Neće biti nimalo lako, biće to duel starih znanaca i rivala još iz prvoligaških dana, ali optimizam provejava kroz „zelenu oazu”. Utakmica počinje u 19.30 časova.
„Pobeda u Ubu odavno je u arhivi. Odradili smo tri dobra treninga posle tog meča, imamo odličnu nedelju za nama. Igrači su davali maksimum na svakom treningu i pored visokih temperatura i vrućine. Izuzev Sanoga i Vukojevića svi momci konkurišu za sastav i spremni ćemo dočekati duel u nedelju. Nećemo menjati naš pristup igri, iako znamo da je IMT sjajna mlada ekipa. Verujem u moje momke, a verujem da će i navijači doći u velikom broju da nas podrže. Fenomenalan ambijent bio je protiv Napretka, a siguran sam da će biti još i bolji. Potrebna nam je podrška sa tribina, želimo da navijači gledaju dobar fudbal. Zaista je prelep ambijent u Pančevu i nadam se da će tako biti i u nedelju“, rekao je na konferenciji za novinare šef stručnog štaba FK Železničar Marko Savić.

Posle četiri utakmice u novoj supreligaškoj sezoni, nekako je u prvi plan iskočio , odavno je postao ljubimac navijača… On na svakoj utakmici daje maksimum, pa onda i ne treba da čudi što su pogledi Željinih navijača usmereni ka njemu.

„Hvala na čestitkama, pre svega. Srećan sam zbog golova, to je najlepši osećaj u fudbalu. Ali ja samo radim svoj posao i trudim se da ispoštujem ono što šef traži od mene. Bio sam na mestu na kome treba da budem i golovi su došli kao plod ispunjenih zadataka. U ekipi je sjajna atmosfera, dobro smo počeli ovaj šampionat i verujem da ćemo tako i nastaviti. Očekuje nas teška utakmica protiv IMT-a, protiv dobro organizovane ekipe, ali mi ćemo se truditi da igramo našu igru. Ako svako od nas da svoj maksimum, siguran sam da i rezultat neće izostati. Pozivam i navijače da dođu u što većem broju! Mnogo nam znači njihova podrška, mnogo je lepo biti na terenu kada je ambijent pravi fudbalski“, istakao je Željin „univerzalac“ Knežević.

(ePančevo)

Počeo je Gospojinski post: Kako se kreću cene ribe u marketima i na pijacama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.