SUPER LIGA: Železničar u nedelju dočekuje OFK Beograd

Pripremamo se kao za svaki drugi meč. Imamo određenih problema sa povredama pojedinih igrača, ali sve je to sastavni deo fudbala. Izuzetno respektujemo OFK Beograd.

19:54

20.09.2024

Podeli vest:

FK Zeleznicar

Fudbalski klub Železničar, u okviru 9. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, u nedelju 22. septembra, od 20 časova, dočekuje OFK Beograd.

„Pripremamo se kao za svaki drugi meč. Imamo određenih problema sa povredama pojedinih igrača, ali sve je to sastavni deo fudbala. Izuzetno respektujemo OFK Beograd, to je veliki klub, sa jako talentovanom generacijom i dobro posloženim igračima. Dolaze posle pobede nad Partizanom, sigurno su u dobrom momentumu, ali mi želimo da se baziramo na nas, da se dobro pripremimo i osvojimo tri boda. Imamo mnogo novih igrača, proces uklapanja je težak, pre svega za njih. Jer igrači treba da ispostave kvalitet, a treba da se navikavaju na sistem koji stručni štab traži od njih, na svlačionicu, na grad, a takmičenje traje. Ali napornim radom idemo ka tome da sto posto budemo na najvišem nivou“, rekao je šef stručnog štaba Železničara Marko Savić.

Duel sa „Romantičarima“ sa nestrpljenjem očekuje i Matija Mitrović.

„Za OFK Beograd se pripremamo kao za svaku drugu utakmicu. Idemo na pobedu! Na svakoj utakmici do sada, koju smo odigrali u Pančevu, ambijent i atmosfera bili su sjajni, pa verujem da će tako biti i ovoga puta. Zaista nam mnogo znači podrška sa tribina“, istakao je Mitrović.

Ulaz na istočnu tribinu je slobodan, a karta za zapad košta 500 dinara.

Odjeknulo u Železničaru: Potpisao sin NEMANJE VIDIĆA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.