BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA: Veliku pažnju privukla izložba „Znameniti književnici Pančeva“

17:00

26.10.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Na 67. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga otvorena je izložba „Znameniti književnici Pančeva“, autorke Dunje Antonov Rotar iz Istorijskog arhiva Pančeva. Ova izložba predstavlja deset najistaknutijih književnika koji su živeli i stvarali u Pančevu, a njen cilj je da istakne bogatu kniževnu baštinu našeg grada. 

Na štandu „Pančevačko čitalište“ u Hali 4 Beogradskog sajma knjiga predstavljena je izložba „Znameniti književnici Pančeva“ koju je priredila Dunja Antonov Rotar iz Istorijskog arhiva Pančeva. Ova izložba oživljava bogatu književnu baštinu Pančeva, pružajući posetiocima priliku da otkriju ili se prisete istaknutih pisaca koji su oblikovali kako književnu istoriju Pančeva, tako i cele Srbije.

Izložba je obogaćena raznovrsnim bibliotečkim sadržajima, čime je postala pravi biser ovogodišnjeg Sajma knjiga.

U planu je da se izložba predstavi kroz štampano izdanje koje će sadržati još bogatiji skup podataka i detaljnije informacije.

Izložba „Znameniti književnici Pančeva“ biće otvorena tokom trajanja sajma knjiga, a svi posetioci su dobrodošli da dođu i uživaju u bogatom programu pančevačkog štanda.

(RTV Pančevo)
SAJAM KNJIGA: Učenici Mašinske škole ugostili ministarku Slavicu Đukić Dejanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.