JELENA ĐOKOVIĆ ISPOZIRALA U KRATKOM ŠORTSU Noge joj došle u prvi plan! Objavila sliku sa plaže, a pozitivni komentari se samo nižu! (FOTO)

17:05

22.12.2022

Podeli vest:

printscreen/ig

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković trenutno odmara u Dubaiju, odakle se redovno oglašava na svom Instagramu.

Ona je sada sa svojim pratiocima podelila prelepu fotografiju sa plaže uz zalazak Sunca u kojem uživa. Jelena je pozirala u kratkom šorcu, te su njene duge noge dospele u prvi plan.

Direktorka fondacije „Novak Đoković“, objavila je potom još jednu fotku sa plaže na kojoj skida osmeh sa lica, a uslikala je i sina Stefana koji joj pravio društvo i sa kojim je uživala u nestvarnom prizoru.

printscreen/ig

„Prelepo“, „Savršena si, uvek prirodna“, „Moja solarna drugarica“, „Život je lep, uživajte“, nizali su se komentari ispod objave.

printscreen/ig

Inače, Jelena i Novak Đoković nedavno su snimili video povodom novogodišnjeg darivanja koje se organizuje u okviru njihove fondacije. Jelena Đoković na svom Instagram profilu pored zvaničnog snimka, podelila je još jedan koji govori o prirodi njihovog odnosa.

Par je pokušao da se koncentriše kako bi u videu rekli sve što je potrebno, ali su u jednom trenutku krenuli da se smeju i nikako nisu mogli da stanu. U tome je prednjačila Jelena, kojoj je snimatelj u jednom trenutku rekao.

printscreen/ig

– Ristić Jelena u ćošak, na šta se Novak nadovezao:

– Da, da, da to je to.

– Krenule su mi suze na oči – rekla je Jelena na kraju.

 

(Blic)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.