PRAVI UŽITAK ZA SVE LJUBITELJE IGRE NA SREĆU: Pogledajte kako iznutra izgleda sajam „Belgrade Future Gaming“! FOTO

13:17

30.05.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

U Beogradu se danas i sutra, u Hali 4 Beogradskog sajma, održava Sajam biznisa šanse i sreće, pod nazivom „Belgrade Future Gaming“.

Milan Šupica

Belgrade Future Gaming je sajam koji vam omogućava da budete u korak sa svetskim trendovima, da upoznate i obezbedite za sebe najsavremeniju opremu, softversku podršku i prateće servise iz oblasti.

Milan Šupica

Prva manifestacija održana je davne 2007. godine, kao jedinstvena prilika da proizvođači mašina, softvera i ostale prateće opreme za igre na sreću, po prvi put na ovakav način predstave svoje proizvode i usluge u regionu jugoistočne Evrope. Tokom prethodnih godina, sajam je okupio vodeće svetske proizvođače proizvoda i platformi iz Gaming industrije i time zauzeo sam vrh, kao najkvalitetnija i najposećenija manifestacije ove vrste u jugoistočnoj Evropi, mesto okupljanja svih bitnih igrača.

Milan Šupica

Upravo ovi izlagači prepoznali su značaj tržišta, te su zainteresovanima omogućili da vide najsavremeniju opremu za igre na sreću, probaju je, uporede i kupe ono što im je potrebno.

Milan Šupica

Ulaz na ovaj sajam biće besplatan ukoliko se registrujete na sajtu www.belgardegaming.com

Milan Šupica

(Pančevac/Miloš Simić)

DANAS JE RUŽINA ULICA ISPUNJENA PESMOM, SMEHOM I RADOŠĆU! Pogledajte veselje koje su priredili maturanti Mašinske škole! FOTO i VIDEO

UŽIVO OKUPLJANJE GRAĐANA NA SEVERU KiM: Srbi vraćaju trobojke! FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.