MEŠTANI ZADOVOLJNI Počeli radovi na rekonstrukciji Ulice Kudeljarski nasip prva

10:00

23.06.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo
Printscreen/RTV Pančevo

U naselju Kudeljarski nasip trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji Ulice Kudeljarski nasip prva. Radove su obišli predstavnici Mesne zajednice „Mladost“ zajedno sa sugrađanima. 

Do pre nekoliko godina naselje Kudeljarski nasip bilo je potpuno neuređeno. Zahvaljujući angažovanju Grada Pančeva, Mesne zajednice „Mladost“ i građanima, u ovom delu grada je postavljena kompletna kanalizaciona i vodovodna mreža a zatim je započeto i asfaltiranje ulica. U poslednje četiri godine asfaltirane su Skadarska, Vlasinska, Ohridska i Borska ulica, a sada je na red došla i Kudeljarska prva ulica, u kojoj su u toku radovi na asfaltiranju, javlja RTV Pančevo.

Prema rečima Dorijana Glavinića, predstavnika Mesne zajednice „Mladost“, cilj je da ovaj deo grada, koji se nalazi na svega četiri kilometra od centra Pančeva, izgleda kao sam centar.

Stanovnici ovog naselja veoma su zadovoljni kako teku radovi. Oni ističu da im mnogo znači što će još jedna ulica u njihovom kraju konačno dobiti izgled kakav zaslužuje.

Nakon završetka asfaltiranja svih ulica u ovom delu grada, planiraju se novi radovi na Novoj i Staroj Misi. Cilj je da ovaj deo grada dobije izgled kakav zaslužuje jer se sve više ljudi bira Kudeljarski nasip kao mesto za život.

(RTV Pančevo)

Pančevačka regata: Završila se ručkom i druženjem za 230 ljudi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.