NOVA ODLIČNA PROVERA ZA OBA TIMA: Petrović i Šponja mogu biti prezadovoljni partijom svojih fudbalera!

11:00

03.08.2024

Podeli vest:

FK Borac Starčevo

Odlična utakmica odigrana je u Starčevu gde je ekipa Borca ugostila sastav Hajduka iz Divoša, dva kvalitetna sastava prikazala su lep i dopadljiv fudbal. 

Trener Borca, Petrović, kao i Hajduka, Šponja, pokazali su da se radi o izuzetno dobrim stručnjacima, koji zagovaraju ofanzivni fudbal, što su igrači na terenu uspeli i da prikažu. Bilo je dosta lepih akcija, a ovoga puta domaći tim je dosta uspešniji bio u završnici napada.

Uspeo je Borac da savlada Hajduk koji važi za jedan od najorganizovanijih klubova u Vojvodini, sa izuzetnim igračkim kadrom. Mnogi smatraju klub iz Divoša za jednog od glavnih kandidata za plasman u PLS. Što se tiče sastava iz Starčeva, od početka priprema vidljivo je da su promene u igračkom kadru pun pogodak, i sigurno je da će ekipa biti jedan od pretendenata za najviše pozicije na tabeli.

Posle pobede nad veoma dobrom ekipom Umke, Borac je uspeo da nakon manje od 48 sati savalada i Hajduk, ako se uzme u obzir kvalitet tima iz Divoša, može se reći da je ovo jako velika pobeda za sastav iz Starčeva, koji je pokazao visok nivo borbenosti.

Borac je promenio gotovo celu ekipu u odnosu na prethodnu sezonu, novi šef struke, Slobodan Petrović je za kratko vreme uspeo da napravi uigrani sastav, koji odlično izgleda na terenu u pripremnim mečevima.

Od svih novajlija koji su stigli u Starčevo ovog leta, samo je jedan iz više lige, neki su došli iz klubova istog ranga kao i Borac, dok je većina iz nižeg stepana takmičenja. U dosadašnjem toku priprema na četiri utakmice zabeležena su isto toliko trijumfa, rezultat je u ovom periodu u drugom planu, ali je svakako dobra stvar za skorašnji početak sezone.

U Starčevu se oseća pozitivna atmosfera posle dobro odigranih utakmica Borca, publika je oduševljenja igrama njihovih ljubimaca, a trener Petrović najavljuje još jači rad u naredne dve nedelje, kako bi što spremniji igrači bili za početak prvenstva.

(Republika.rs)

OLIMPIJADA: Đoković danas za prvo finale OI, na terenu Angelina Topić, basketaši i Milica Žabić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.