POČEO LETNJI PROGRAM: Za svakog po nešto

Sudeći po reakcijama publike, željno su se čekali letnji programi i Doma omladine i Kulturnog centra. Večeras „Opozit žurka” za mlađariju u bašti Doma omladine.

15:08

16.08.2024

Podeli vest:

Pančevac / Milan Šupica
Rashlađivanje u bašti Kulturnog centra kad sunce zađe

Centrom grada sa platoa ispred Kulturnog centra širili su se u večernjim satima, u čevrtak, 15. avgusta zvuci džzea obojeni popom i latino zvucima. Letnji program otvoiro je U okviru letnjeg programa nastupio je bend „Coalition Group“. Nakon napornog tropskog dana uživala je publika u baštama Kulturnog centra i obližnjih kafića uz ‘ladno pićence i muziku Nemanje Banovića (truba), Nemanje Zlatareva (trombon), Petra Radmilovića (bubnjevi), Nikole Markovića (bas gitara), Jevrem Ćosić (gitara) i Aleksandra Uzelca (klavijature).

Dan ranije, u sredu, 14. avgusta, letnji program Kulturnog centra otvorio je glumac Milenko Pavlov i Tamburaški orkestsr „Ševe“

Večeras od 21 sat mlađi publikum će imati priliku da upotpuni večernji izlazak na „Opozit žurki“ koju Dom omladine u svojoj bašti organizauje u okviru svog letnjeg programa.

Dom omladine svoj letnji program nastavlja isdućeg četvrtak predstavnom „Kajsije u oktobru“, takođe u letnjoj bašti.

Istog dana, od 21 sat, na platou ispred Kultunog cnetra nastupa „Funk Me Up“  – Milena Mladenović (solo) u pratnji Ivana Milosavljevića na klavijaturama, Dušana Gnjidića na bubnjevima, Dejana Ranđelovića na gitari i Vojislava Mladenovića na bas gitari.

A za sentimentalne i mlade koji vole rok predviđen je koncert „Električnog orgazma“ u petak, 23. avgusta, od devet sati uveče, u Dvorani „Apolo“. Bend će ovom prilikom obeležiti 40 godina od objavljivanja kultnog četvrtog albuma „Kako bubanj kaže“ a pored odabranih pesama sa pomenutog albuma neće izostati ni drugi popularni hitove ove grupe.

Koncert KUD-a Stanko Paunović NIS–RNP planiran je takođe za petak, 23. avgust, od 20 časova ispred Kulturnog centra.

U subotu, 24. avgusta, od 21 sat na istom mestu sledi koncert grupe „Black Metallica Tribute bend“, u kojem od 2016. godine nastupaju iskusni muzičari i fanovi ovog benda.

„Biseri tamburaške muzike“ koje će izvoditi „Tamburaški orkestar Pančeva“ sa vokalnim solistom Nikolom Ugrčićem i pod umetničkim rukovodstvom Mihajla Jovića, razgaliće nam dušu u subotu, 24. avgusta od 21 sat.

A u utorak, 27. avgusta, u dvorani Kulturnog centra biće organizovan i koncert mladog sjajnog pančevačkog pijaniste Mateja Jovanovića pod nazivom „Piano WorldWide Europe Tour 2024“. Na programu su dela Skarlatija, Šuberta, Ravela, Šopena i Prokofijeva.

(Pančevac / N. S.)

KONCERTI I PREDSTAVE: Ovo je letnji program Doma omladine

Od večeras Letnji program Kulturnog centra Pančeva

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.