UOČITE PROBLEM: Nakrivo bahaćenje nasred trotoara

Šlag na torti je bio još jedan baja koji se parkirao nasred trotoara u Ulici braće Jovanovića, blizu Karađorđeve

12:05

08.09.2024

Podeli vest:

Pančevac / N. S.

„Š’a je bre!ˮ „Šta se čudiš?!ˮ „Beži, bre!ˮ „Molim! Šta kažeš!ˮ „Nemoj da ti dođem!ˮ „Ko si, bre, ti?!ˮ „Šetaj, kokoško!ˮ „Beži, bre!ˮ „Šta ‘oćeš ti?ˮ

E, ovo su sve izrazi koje je autor ovih redova dobio po glavi kada je pokušao da ispravi krivu Drinu, ili bar da spasi glavu kada mu je ispred nosa zakočio neki baja koji je iznebuha rešio da se parkira bez najave, ili kada se još jedan baja parkirao na pešačkom prelazu praveći dar-mar po raskrsnici, ili kada je još jedan klipan, parkiran nasred puta, rešio da krene baš dok ga ti pretičeš, ili kada je tamo neka gospoja iznenada iskočila na biciklističku stazu da bi zatim dobila histerični napad posle upozorenja zvoncetom… Na sreću autor ovih redova nije bio neposredni učesnik, nego samo posmatrač, još jednog događaja kada se umalo na raskrsnici Svetog Save i Zmaj Jovine usred bela dana zamalo nisu sudarila dva džipa jerbo je mlađani vlasnik jednoga rešio da ignoriše crveno svetlo. Drugi vozač se zaustavio na pet sekundi, a zatim nastavio. Pomislio možda čovek – ko zna šta ovaj drugi ima još u vozilu.

Sve ovo nabrojano dogodilo se samo u roku od dva dana. A na kraju ta dva dana, tačno u 10 sati uveče, 7. avgusta, šlag na torti je bio još jedan baja koji se parkirao nasred trotoara u Ulici braće Jovanovića, blizu Karađorđeve.

Izgleda da nama stvarno nema spasa.

(Pančevac / N. S.)

Uočite problem: Bahati motociklisti protiv građana smrtnika

UOČITE PROBLEM: Ulica načičkana automobilima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.