BODOVI PUTUJU U KUSIĆ: Sjajana utakmica između Doline i Ševca

Ekipe domaće Doline iz Padine i Ševca iz Kusića odigrale su sjajnu fudbalsku predstavu u okviru Područne fudbalske lige Pančevo,

19:00

23.09.2024

Podeli vest:

FK Ševac Kusić
Foto: FK Ševac Kusić

Ekipe domaće Doline iz Padine i Ševca iz Kusića odigrale su sjajnu fudbalsku predstavu u okviru Područne fudbalske lige Pančevo, koja je obilovala majstorstvima, borbenošću i koju su gosti zasluženo rešili u svoju korist.

U prvom poluvremenu su gosti imali jednu dobru šansu na samom početku koju nisu iskoristili, a zatim i dve stative u razmaku od nekoliko minuta, da bi u 37. minutu utakmice Jovanović prošao po strani i oštom loptom kroz peterac pogodio Strnada koji koristi zicer i laganim udarcem trese mrežu domaćina.

Drugo poluvreme kreće još jačim intenzitetom, domaća ekipa je krenula dosta konkretnije da napada sa više rizika, što je ekipi Ševca stvaralo prostor za kontranapade preko kojih je drugi gol visio u vazduhu čitavo drugo poluvreme. Ipak, do premene rezultata nije došlo, ali ono što je daleko važnije gostima iz Kusića, jeste da su sačuvali sopstvenu mrežu čime su osvojena nova tri boda.

Foto: FK Ševac Kusić FK Ševac Kusić

Možda i najzaslužniji što je Ševac zabeležio treći ovosezonski trijumf, jeste čuvar mreže gostiju koji je sa nekoliko sjajnih intervencija uneo sigurnost svojoj ekipi.

Posebno treba napomenuti da je ovo treći uzastopni susret u kojem ekipa Ševca nije primila pogodak, a tokom njih su zabeležena dva trijumfa uz jedan remi čime je Ševac stigao do sedme pozicije na tabeli.

Narednog vikenda Ševac ne bi trebao da ima težak posao s obzirom da na svom stadionu dočekuje ekipu Hajdučice koja na startu nove sezone ređa poraze, dok će Dolina pokušati da kiks na domaćem terenu ispravi u Potporanju.

(Republika)

PANČEVAČKI GENIJALAC Marko Milanović nastavlja da niže uspehe u šahu

PANČEVAČKA LIGA Bez pobednika u derbiju

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.