Bodovi ostaju u Pančevu: Pobeda Dinama protiv ekipe iz Perleza

Dinamo 1945 (Pančevo) - Vojvodina 1928 (Perlez) 3:1 (1:0) Strelci: V. Marković 8`, D. Dašić 75`, V. Đošić 78`; S. Marković 63`(11.m)

17:24

29.09.2024

Podeli vest:

Foto: FK Dinamo 1945 Pančevo

Fudbaleri pančevačkog Dinama 1945 gotovo punu deceniju se takmiče u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, a jasna želja svh ljubitelja fudbala u gradu na Tisi jeste da se popularni „brzi voz“ uskoro nađe i u prvoligaškoj konkurenciji.

Međutim, ostvarenja Pančevaca nisu na željnom nivou. Ekipa je u prvih šest mečeva ostvarila skor od dve pobede, jednog remija i tri poraza i u ovom momentu sa ukupno sedam osvojenih bodova nalazi se na 11. poziciji na tabeli, tako da je „brzi voz“ uoči današnjeg meča pred sobom imao imperativ pobede.

Pančevački fudbaleri su pred svojim navijačima ostvarili značajnu pobedu protiv ekipe iz Perleza. Iako su pokazali kvalitet, ova ekipa će morati da nastavi sa takvim igrama u narednim mečevima kako bi ostvarili kontinuitet uspeha.

Dinamo 1945 do prednosti stiže već u osmom minutu kada je mrežu Vojvodine 1928 iz Perleza zatresao Vukašin Marković i sa minimalnom prednošću domaćina otišl ose na odmor.

U nastavku meča stotinak ljubitelja fudbala koliko se okupilo na tribinama Gradskog stadiona u gradu na Temišu po izuzetno lošem vremenu, prisustvovalo je velikim uzbuđenjima.

Gosti iz Perleze u stižu do poravnanja rezultata u 63. minutu kada je precizan sa bele tačke bio Stefan Marković, ali „brzi voz“ ipak uspeva da stigne do važna tri boda u poslednjih petnaestek minuta meča kada su mrežu Andreja Nosalja zatresli Daragan dašić u 75. i Vanja Đošić u 78. minutu.

Srpska liga Vojvodina, 7. kolo:

Dinamo 1945 (Pančevo) – Vojvodina 1928 (Perlez) 3:1 (1:0)

Strelci: V. Marković 8`, D. Dašić 75`, V. Đošić 78`; S. Marković 63`(11.m)

Stadion: Gradski stadion u Pančevu

Gledalaca: 100

Sudija: Miloš Ivanović

Žuti kartoni: Ožegović, Stevanović, Nikolić (Dinamo 1945), P. Čižik, Ješić (Vojvodina 1928)

Dinamo 1945 (Pančevo): Andžić, S. Đošić (Stojanovski), Zagorac (Stanimirović), Ožegović (M. Marković), Nikolić, V. Đošić, V. Marković, Stevanović (Milićević), Lakić-Pešić, Dašić, Simović (Malidžan).

Vojvodina 1928 (Perlez): Ješić, Knežević (Čučak), P. Čižik, Mitrović, Malbaški, Milošević (Marković), Arsić (Slankamenac), Vidović (Janković), G. Čižik, Kovačević (Šemić).

Pančevački fudbaleri narednog vikenda gostuju Radničkom u Zrenjaninu, dok Vojvodinu 1928 ponovo očekuje gostovanje, ovoga puta lideru, ekipi OFK Vrbasa.

(Pančevac/Republika)

FK Dinamo1945: 31 igrač na prozivci

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.