OTVORENA VRATA U PANČEVU Besplatno testiranje na HIV u četvrtak! Ovo su termini i lokacije

Potent sa pančevačkim Zavodom za javno zdravlje i Kompasom 3. oktobra organizuje besplatno testiranje na HIV ispred zgrade Gradske uprave i kod Tržnog centra BIG

09:53

01.10.2024

Podeli vest:

Foto: Freepik

U četvrtak svi građani Pančeva, a posebno oni koji su imali rizično ponašanje u prethodnom periodu, kako se navodi u pozivu Nacionalnog centra za seksualno i reproduktivno zdravlje Potent, mogu besplatno da se testiraju na HIV i druge PPI (polno prenosive infekcije)  na dve lokacije u Pančevu.

Kombi u kojem će biti obavljano testiranje najpre će od 10 do 14 časova, u okviru „Otvorenih vrata”, biti parkiran ispred zgrade Gradske uprave, na Trgu kralja Petra I. A oni koji se osećaju komfornije ako zakažu svoj termin imaće priliku da to urade i popodne, od 16 do 20 sati, na parkingu kod košarkaških terena kod Tržnog centra BIG. Pre toga potrebno je da testiranje zakažu na telefon 064/0676967.

Potent – Nacionalni centar za seksualno i reproduktivno zdravlje, koji ovu akciju organizuje u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje Pančevo i Kompasom (Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side) napominje da je testirаnje anonimno, besplatno, jednostavno, da nije bolno i ne oduzima mnogo vremena.

(Pančevac)

LEPE VESTI! Zavod za javno zdravlje Pančevo dobio sredstva za opremanje nove zgrade

Plastični hirurg uskoro u Zavodu PANČEVAC: Dr Mladen Prcović

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.