PPU PANČEVO: BIG radi normalno, nema nikakve prijave o bombi

Beogradski mediji objavili su da je nepoznata osoba prijavila je da se nalazi bomba u tržnom centru Big na Karaburmi i još jedna u TC Big u Pančevu.

13:34

01.10.2024

Podeli vest:

Pančevac

Kako je zvanično rečeno sajtu “Pančevac” u PPU Pančevo nije stigla nikakva zvanična prijava o podmetanju bombe u TC BIG.

– Kontaktirali smo i nadležne u TC BIG i rečeno nam je da nisu primili nikakvu dojavu o podmetnutoj bombi, rekao je za sajt “Pančevac” kapetan policije PPU Pančeva Željko Grujić.

On je dodao da mu je poznato da su neki mediji objavili informaciju o dojavi bombe u Pančevu, ali nije poznato odakle ta informacija.

Podsetimo, beogradski mediji objavili su danas da je nepoznata osoba prijavila je da se u tržnom centru Big na Karaburmi nalazi bomba, a nedugo zatim dojavljena je još jedna u TC Big u Pančevu.

Mediji navode da je danas nešto pre 13 časova, prijavljena je bomba u tržnom centru Big na Karaburmi, što je izazvalo hitnu evakuaciju posetilaca i osoblja. Samo nekoliko trenutaka kasnije, stigla je još jedna dojava o bombi u tržnom centru Big u Pančevu te da su nadležne ekipe upućene na lice mesta.

Prema nezvaničnim informacijama, a prenose je neki beogrdski mediji,  dojava o postavljenim bombama stigla je za  tržni centar „Big“ na Karaburmi i tržni centar „Milenijum“ te da je trenutno u toku evakuacija posetilaca u tim tržnim centrima.

(Pančevac)

PPU PANČEVO: Uhapšen S. B. zbog krađe 97 džakova kukuruza iz barži na Dunavu, kod saučesnika policija pronašla kokain

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.