ČEDA JOVANOVIĆ IZAŠAO IZ STANA: Priznao da se potukao sa ženom i da se ne krije! Ona je divna supruga i divna majka! Jelena: Tuče nije bilo

10:52

12.10.2022

Podeli vest:

Foto: Facebook/LDP

Policiji je danas oko 10.30 sati prijavljeno nasilje u porodici u Novom Beogradu, a potukli su se lider LDP Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena.

Policija je reagovala na osnovu prijave o tuči Čedomira Jovanovića i njegove supruge.

– Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim –  bila je prva Čedina izjava, a potom je

 dao novu izjavu za Blic.

„Neću da se krijem! Idem da se prijavim! Ona je super, jedna divna supruga, divna majka…Ja sam za sve kriv“, rekao je Jovanović.

Kaže da je on nju pretukao i da je otišao da se prijavi policiji.

Jelena Jovanović je s druge strane za Novu S rekla da tuče nije bilo.

„Najobičnija sr*nja i gluposti. Mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja“, rekla je ona vidno uznemirena.

 

Jelena i Čeda su se venčali 2003. godine, a tokom braka dobili su četvoro dece neobičnih imena – Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej i Mihajla Lajfa.

O ljubavi sa svojom izabranicom Jovanović je govorio jednom prilikom za magazin „Azra“.

„Jelenini roditelji bili su vrlo bliski sa Zoranom i Ružicom Đinđić. Kada je Jelena imala 13‒14 godina, Ružica je imala običaj da mi, kada se sretnemo, kaže da treba da je upoznam i da će ona za koju godinu biti super devojka. Govorila mi je: ‘Nemoj da gubiš vreme sa tim tvojim curama po Beogradu’. Jelena je osam godina mlađa od mene. Pre nego što je došlo do fatalnog susreta nekoliko puta smo se sreli u stranci, ništa posebno. Posle preuzimanja izbornog štaba Demokratske stranke odlučio sam da podmladim stranku, a među dve stotine mladića i devojaka, koji su popunili formular, nalazilo se i Jelenino ime“, prisetio se tada Jovanović i dodao:

„Bili su mi zanimljivi njeni odgovori iz upitnika, pa sam pomislio da moram da razgovaram sa njom. Naravno, nisam joj posle tog sastanka predložio da izađemo, već sam povukao ‘obe ručne’ i rekao sebi: ‘Ovde nemoj da napraviš neku glupost’. Držali smo se na distanci sve do noći uoči 5. oktobra. Zoran i ja smo se razdvojili jer smo čuli da će nas te noći hapsiti, pa je on bio na jednoj lokaciji, a ja sam bio na drugoj, gde je bila i Jelena. Tada sam joj rekao: ‘Slušaj, ovo već traje predugo, a pošto sam, čini mi se, došao do kraja života koji sam živeo do sada, daj da uradim nešto što vredi, ako stvarno bude kraj.’ Od tog trenutka smo zajedno“, ispričao je političar.

Potvrda njihove ljubavi mogla je da se vidi i pre nekoliko godina kada je Jovanović supruzi čestitao godišnjicu braka.

„Koliko sam srećan što život provodim sa njom. Još me iznenađuje i inspiriše, čini boljom osobom. Još je predmet mojih želja i tajna mog postojanja. Volim je neopisivo ludo i mnogo“, napisao je on tom prilikom.

(Pančevac/Novas)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.