SERGEJ JE SA SVOJIM TIMOM OSVOJIO PREKO MILION DINARA U KVIZU POTERA: Majka mu je poznata glumica, a evo čiji je sin i unuk!

12:15

22.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/IG/sepetkowski

Dvadesetjednogodišnji student montaže Sergej Šepetkovski u kvizu „Potera“ sa svojim timom osvojio 1.185.000 dinara, a malo ko zna da je ovaj mladić u rodbinskim odnosima sa našim legendarnim pevačem narodne muzike.

Naime, Sergejev deda je niko drugi do pokojni pevač Predrag Cune Gojković, a sličnost, kada je izgled u pitanju, između njih dvojice je neverovatna.

Printscreen/yt/RTS TV Lica, Kao sav normalan svet – zvanični kanal

Majka mladića je takođe poznata javnosti, a u pitanju je glumica Katarina Gojković, dok je njegov otac ugledni hirurg Aleksandar Šepetkovski.

Printscreen/yt/RTS Tako stoje stvari – Zvanični kanal

‒ Udala sam se, pa sam se razvela. Sergej i ja smo neko vreme ostali u Americi, pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor još postoji. Danas se možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga „mala smrt“. Ali, to prođe ‒ ispričala je Katarina svojevremeno.

Inače, drugi Cunetov unuk je neslavno prošao u drugom TV nadmetanju.

(Pančevac/Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.