POSLE DVE GODINE OTKRIVENO KOJA PEVAČICA JE OTPEVALA PESMU ZA FILM TOMA Njena izvedba dirnula je mnoge, a tek sad je poznato o kome se radi! FOTO i VIDEO

13:36

24.03.2023

Podeli vest:

printscreen/yt

Film Toma obeležila je ova numera, ali tek sada se otkrilo koja pevačica anđeoskog glasa ju je otpevala.

Film „Toma“ pobrao je pozitivne kritike i oborio sve rekorde gledanosti. Legendu narodne muzike Tomu Zdravkovića u filmu je maestralno odglumio Milan Marić, a uloga Silvane pripala je glumici Tamari Dragičević.

printscreen/yt

Dok je Aco Pejović svojim glasom, kroz pesmu, oživeo lik Tome Zdravkovića, pevačica Suzana Branković, devojački Dinić, nekadašnja članica grupe „Beauty Queens“, udahnula je Silvaninim pesmama novu dušu.

printscreen/ig

Međutim, tek sada, dve godine od premijere, otkriveno je koja pevačica je otpevala numeru „Jag“, koju je Željko Joksimović komponovao specijalno za film „Toma“.

Potresne scene venčanja i razdvajanje dvoje mladih ljudi koji se vole, u filmu je ispraćeno anđeoskim glasom pevačice Zejne Murkić.

„Željko Joksimović komponovao, ja otpevala pesmu „Jag“ za najemotivniju scenu u filmu Toma“, otkrila je ona na svom Jutjub kanalu.

Zejna se na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju predstavila numerom „Rumba“, a mnogi su je smatragli glavnim favoritom za za pobedu i odlazak u Liverpul.

Mirko Popović

 

(Pančevac/Gloria)

IMAMO POBEDNIKA! Luke Black će predstavljati Srbiju na pesmi Evrovizije! FOTO i VIDEO

DA LI SE SRBIJI VIŠE SPAVA ILI IGRA UZ RUMBU? Ovo je TOP5 favorita Pesme za Evroviziju 23!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.