ZORAN MILANOVIĆ I ANDREJ PLENKOVIĆ UPUTILI SAUČEŠĆE: Poslali telegram povodom pucnjave u Beogradu

18:17

03.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Jutarnji list

Predsednik i premijer Hrvatske Zoran Milanović i Andrej Plenković uputili su danas telegrame saučešća povodom pucnjave koja se desila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, a u kojoj je ubijeno devet osoba, od toga osam učenika.

Predsednik Milanović uputio je telegram saučešća predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, saopšteno je danas sa Pantovčaka.

– Prenesite izraze naše najdubljeg saučešća porodicama stradalih. Želimo brz oporavak povređenima te snagu i hrabrost kako bi prebrodili posledice ovog brutalnog napada – napisao je Zoran Milanović u telegramu saučešća.

Premijer Hrvatske Andrej Plenković uputio je telegram saučešća srpskoj premijerki Ani Brnabić povodom masovne pucnjave u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, izrazivši ožalošćenost tako velikim brojem izgubljenih dečijih života.

– Molim Vas primite izraze mog iskrenog saučešća povodom masovne pucnjave u osnovnoj školi u Beogradu. Porodicama ubijenih izražavamo iskreno saučešće, a ranjenima želimo brzi oporavak – stoji u pismu predsednika Vlade Hrvatske.

(Pančevac/Novosti)

PATRIJARH PORFIRIJE POVODOM MASAKRA U BEOGRADU: Ovakva katastrofa se nikad nije dogodila u našem narodu

POZNATO STANJE RANJENIH UČENIKA U PUCNJAVI NA VRAČARU Jedno dete u kritičnom stanju! Nalazi se u operacionoj sali! Ranjeno još sedmoro đaka! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.