OVO JE JEDNA U NIZU BRUTALNIH I LAKO PROVERLJIVIH LAŽI Brnabić: Cilj je destabilizacija Srbije, unošenje haosa i panike među stanovništvom!

19:25

30.05.2023

Podeli vest:

printscreen/RTS

Premijerka Ana Brnabić, reagujući na objavu na stranici „Platforma za solidarnost“, poručila da je to „jedna u nizu brutalnih, sramotnih i lako proverljivih laži“.

„Cilj je destabilizacija Srbije, unošenje haosa i panike među stanovništvom. Ovo je knjiški primer pokušaja obojenih revolucija. Neće proći. Srbiju ćemo odbraniti svi mi zajedno – radom, ljubavlju, posvećenošću“, navela je premijerka Brnabić na svom tviter nalogu i dodala:

Ovo je jedna u nizu brutalnih, sramotnih i lako proverljivih laži. Cilj je destabilizacija Srbije, unošenje haosa i panike među stanovništvom. Ovo je knjiški primer pokušaja obojenih revolucija. Neće proći. Srbiju ćemo odbraniti svi mi zajedno – radom, ljubavlju, posvećenošću.


„Nadležni organi moraju da provere ko sve stoji iza plasiranja ovakvih laži – i iz zemlje, i iz inostranstva, i svi ti ljudi moraju da odgovaraju. Toliko dugujemo našoj zemlji, našem narodu i svim našim građanima. Srbija ne sme, i nikada neće, stati“!

Na stranici „Platforma za solidarnost“ objavljeno je da je „SNS započeo privatizaciju 22 javna preduzeća“.

(Pančevac)

JOŠ JEDNA SANKCIJA: SAD zabranile posete zvaničnika iz Prištine

UŽIVO AMERIČKI KFOR STIGAO U LEPOSAVIĆ KAO POJAČANJE: Srbi bodljikave žice ukrasili trobojkama FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.