PROMENE NA ČELU ŽELJE: Aleksandar Linta novi trener FK Železničara?!

14:26

21.08.2023

Podeli vest:

Pritnscreen/YT

Aleksandar Linta preuzima kormilo pančevačkog supeligaša. Kako nezvanično saznajemo, potpisivanje ugovora očekuje se najkasnije tokom sutrašnjeg prepodneva, nezvanično saznaje regionalni informativni portal ePančevo.

Potvrdu ove informacije potražili smo u upravi Fudbalskog kluba Železničar. Odgovor nismo dobili, ali nam je pozitivna tišina bila dovoljna da zaključimo konstataciju iz naslova.

Linta je fudbalom počeo da se bavi sa 11 godina u omladinkom pogonu FK Zemuna. Sa Zemunom je, u 16. godini, potpisao i prvi profesionalni igrački ugovor. Sa 21 godinom otišao je na Island, gde je igrao za IA Akranes i još nekoliko klubova, sve do 2011. godine. Po povratku na naše prostore nastupao je za Mladost iz Apatina, Zemun, Zetu…

Trenersku karijeru započeo je na Islandu u FC Grundarfjördur. Potom je bio asistent u Voždovcu i Vojvodini, kao i u reprezentacijama U16 i U17. Godine 2018. bio je asistent i u ljubljanskoj Olimpiji. Godine 219. odlazi za Kazahstan, a 2020. postaje trener u Radničkom 1923, potom u Voždovcu, Radniku iz Sudulice i u Mladost GAT.

(epančevo)

ŽELEZNIČAR NIKAKO DA KRENE Drugi poraz Pančevaca na domaćem terenu u Super ligi Srbije! FOTO i VIDEO

NE SLUŠAJU BAŠ SVI DISENGERICU I PLJUGICU Dečak iz publike sve oduševio kada je zapevao Nije kuća na prodaju VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.