PANČEVKA SANJA MARIĆ NAJBOLJA NA PRVENSTVU VOJVODINE ZA MLAĐE JUNIORE Uspeh AK Dinamo na takmičenju u Sremskoj Mitrovici!

20:34

27.08.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Posle duže pauze odžano je prvo takmičenje Prvenstvo Vojvodine za mlađe juniore i to u Sremskoj Mitrovici. Atletski klub ,, Dinamo“ ponovo je bio jedini predstavnik pančevačke atletike.

Najuspešnija je bila Sanja Marić koja je u trci na 800m ubedljivo osvojila prvo mesto u kojoj je istrčala jednu solo trku i osvojila sigurno zlatnu medalju. Atletski klub ,, Dinamo“ imao je na takmičenju još jednu pobednicu a to je Ksenija Mrkela koja je u dogovoru sa organizatorima nastupila u trci na 400m u kojoj je pobedila devojčice koje su 4 godine starije od nje. Sjajna tkra Ksenije Mrkele u kojoj je pokazala o kakvom talentu se radi ali pošto je nastupila van konkurencije nije dobila medalju. Cilj smo ispunili rezultat odličan i sada slede pripreme za naredna takmičenja.

Za AK,, Dinamo“ nastupili su još Dunja Atanacković u trci na 1500m i zauzela je 4.mesto dok je svoju prvu trku na 400m imao Danilo Jovanov i osvojio je 12.mesto. Rezultati nisu bili vrhunski na takmičenju jer su vremenski uslovi bili nemogući, a trke su usledile posle pauze od gotovo 40 dana što smo iskoristili za pripreme i polako podizanje forme.

U nastavku sezone imamo još nekoliko ozbiljnih takmičenja na kojima očekujemo pravu potvtdu kvaliteta naših atletičara ali će velika prepreka u ostvarenju tog cilja biti nedostatak sredstava jer će bez pomoći roditelja i sam odlazak na takmičenja biti pravi podvig.

 

(Pančevac)

PREDSTAVLJEN NOVI TRENER FK ŽELEZNIČAR Linta: Većinu igrača poznajem! Očekujem da ćemo izboriti opstanak iako smo loše startovali! Železničar ima kvalitet za Super ligu

DIZELKA PUTUJE U NOVI PAZAR: Novi trener je već odradio nekoliko treninga sa prvotimcima Železničara! Svi se nadaju se da će „šok-terapija” uroditi plodom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.