NAJLOŠIJE IZDANJE ŽELEZNIČARA DO SAD U 7. kolu Mocart BET Super lige u Bačkoj Topoli izgubili 6:3 od TSC! FOTO

08:30

17.09.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

U 7. kolu Mocart BET Super lige u Bačkoj Topoli TSC je pobedio Železničar sa 6:3 (3:0).

Već na samom početku meča videlo se da će Železničar biti na velikom iskušenju. U 3. minutu Đakovac koristi neodlučnost Lakićevića i golmana Stankovića koji je debitovao na golu Pančevaca i bez većih problema stiže pre njih do lopte i iskosa sa desne strane pogađa praznu mrežu.

U 9. minutu posle centaršuta sa desne strane odbrana Železničara je ponovo statična, lopta šeta od noge do noge i dolazi na 5 metara do Đakovca koji postiže svoj drugi pogodak, a da se nije još pošteno ni zagrejao.

U 37. minutu bivši igrač Železničara Petar Stanić prihvata loptu na 11 metara i neometan precizno šutira i pogađa donji desni ugao za 3:0.


U nastavku meča Železničar kao da se malo trgao i krenuo je ka golu TSC-a i to se isplatilo u 55. minutu kada Đorđević sa više od 25 metara uspeva da savlada golmana Ilića. U 66. minutu Stanić je izveo korner za TSC u peterac gostiju, golman Stanković ostao je na gol liniji , a Cvetanović najviše skače i šalje loptu pod prečku.

U 77. minutu videla se sva nemoć pančevačkih fudbalera. Rakonjac na polovini Železničara pada, uspeva da ustane, da sačuva loptu i da pored nekoliko fudbalera Železničara idelano uposli Pantovića koji utrčava ispred gola ovog puta nemoćnog golmana i povisuje rezultat na 5-1. Jedina svetla tačka kod gostiju Aleksandar Đorđević u 80. minutu natrčava na jednu odbijenu loptu i odmerenim udarcem postiže efektan pogodak.

U 89. minutu posle centaršuta Hajdina Šušnjar se lepo snalazi u skoku i smanjuje vođstvo domaćina na 5:3, ali u poslednjem minutu TSC postiže još jedna pogodak za konačnih TSC-Železničar 6:3.

 

(Pančevac/G.J.)

USPEŠAN VIKEND ZA PIONIRE DIZELKE Najmlađi članovi Železničara ubedljivo slavili protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice!

NAJMLAĐI ČLANOVI ŽELEZNIČARA U TEMIŠVARU: Dečaci ostavili fantastičan utisak na međunarodnom turniru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.