TRI DEVOJČICE SU OSTALE BEZ OCA HEROJA: Kraljevčani se potresnim porukama opraštaju od Stefana nastradalog na Kosovu

21:48

26.09.2023

Podeli vest:

Rina

Srbija tuguje za četvoricom nastradalih Srba na Kosovu, a Vlada Srbije je usled tragičnih događaja u sredu proglasila Dan žalosti. Od nastradalog Stefana Nedeljkovića oprostiće se njegovi prijatelji iz Kraljeva, gde će biti organizovan pomen. Oni pozivaju sve sugrađane da u sredu u 19 časova dođu u Crkvu Svete Trojice u Kraljevu, gde će se održati pomen i paljenje sveća junacima koji su dali svoje živote braneći srpsku zemlju.

– Stefan je rođen u Zvečanu i imao je 31 godinu. Oženjen i otac tri kćerkice. Bio je takav da bi sve dao za druge, požrtvovan, predivan otac, a svakog druga je gledao kao svoju porodicu. Ovo je ogroman gubitak za sve nas. Nikada nikog ne bi ostavio, više je gledao sebe nego druge. Uvek nasmejan, duhovit i pozitivan. Ovo je veliki gubitak za sve nas, kažu za RINU njegovi prijatelji iz Kraljeva koji će sutra organizovati pomen.

Stefan je bio učesnik, ali i pobednik plivanja za Časni bogojavljenski krst. Brojni prijatelji se od njega opraštaju na društevnim mrežama.

U obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradali su i Vlado Tolić iz Zvečana, zatim Igor Milenković i Bojan Mijailović iz Leposavića.

– Vlada Srbije moli sve medije i organizatore javnih manifestacija da u sredu, 27. septembra, prilagode svoj program Danu žalosti i na taj način odaju poštu nastradalima na Kosovu i Metohiji, navedeno je u saopštenju Vlade Srbije.

Rina

(Pančevac/Rina)

UKUPNO OSAM SRBA UHAPŠENO NA SEVERU KOSMETA Zaplenjena velika količina oružja

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.