PUCALI SU NA NAS SA SVIH STRANA, BILI SMO BEZ PUŠAKA, POGODILI SU I NJEGA I MENE: Emitovan snimak svedoka ubistva Bojana Mijailovića u selu Banjska

08:49

02.10.2023

Podeli vest:

printscreen/Twitter

Na televiziji Pink objavljen je audio snimak svedoka ubistva Bojana Mijailovića u selu Banjska.

“Dana 24. septembra zadesio sam se u Banjskoj gde sam se sreo sa grupom naših ljudi u uniformama. Prišao sam kod njih, pitao sam da li treba neka pomoć. Nisam znao o čemu se radi, rekao sam da znam ovaj teren, znam je l’ treba nešto da vam se pomogne, tako dok sam pričao sa njima odjednom je počela da puca na nas kosovska policija.

Pucali su na nas sa svih strana, nisam znao uopšte šta se događa. Mislio sam da niko neće živ da se izvuče, znači pucali su iz svega i svačega.

I rekao sam, ja znam ovaj put, tamo može da se beži. Krenuo sam da bežim, za mnom je krenuo Bojan Mijailović, tako trčeći kroz šumu putem, jurila nas je grupa kosovskih policajaca koja je pucala za nama bez ikakvog upozorenja… Stoj, stani…bili smo bez pušaka, bez ičega i još nekih par metara pogodili su i njega i mene.

On je pao na put i nije mogao više da beži, a ja sam skočio pod put malo da se sklonim i tako kad sam se podigao da vidim šta je i kako je, video sam da je njemu prišla grupa policajaca i sa neke neposredne blizine od dva metra pucali su u njega. Ja sam se tu još par sekundi zadržao, video sam da mi je život u opasnosti, krenuo sam da bežim i oni su me opet primetili, nastavili su da pucaju za mnom… ja sam, znajući te puteve, uspeo da se izvučem do nekog potoka i dalje šta je više bilo ja stvarno ne znam“, rekao je svedok u snimku objavljenom tokom emisije Hit tvit na TV Pinku.

MINISTAR ODBRANE VUČEVIĆ I NAČELNIK GENERALŠTABA MOJSILOVIĆ DANAS PRED MEDIJIMA: Obraćanje povodom laži Dželjaja Svečlje

VUČIĆ VEČERAS U ĆIRILICI: Predsednik će otkriti nove detalje ubistva Srba u Banjskoj

(Pančevac/Pink)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.