DI-DŽEJ IZ HRVATSKE MEĐU NAJTRAŽENIJIM U SVETU Mateo gostuje na svadbama širom sveta, a nastupao je i sa Zdravkom Čolićem! FOTO

14:24

09.10.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Poznato je da su mnogi narodnjaci pevajući na privatnim proslavama napunili džepove i finansijski se obezbedili. Očigledno se vremena menjaju pa njihovu ulogu danas zauzimaju reperi i treperi.

Međutim, i di-džejevi su uspeli da profitiraju jer su sve više zastupljeni na žurkama. Jedan od najpoznatijih di-džejeva, mladi Mateo iz Hrvatske, za kratko vreme je postao jako popularan širom sveta, pa ga čak ubrajaju među najboljima na svetskom nivou.

On godinama radi u klubovima, a u poslednje vreme sve više ga angažuju i na intimnim proslavama. Tako je nedavno pogodio svadbu u Njujorku gde će se pojaviti kao spektakularni gost s namerom da svatove digne na noge. Postao je najtraženiji di-džej zbog bogatog poslovnog opusa.

printscreen/ig

– Meni je samo cilj da usrećim i razveselim ljude. Nije sve u novcu. Kroz godine bavljenja muzikom naučio sam da volim muziku i da za nju dajem sve. Nema veće radosti kada vam se ljudi obraduju i kada im izmamite osmeh na lice – izjavio je Mateo.

S druge strane, mnogi naši pevači žele saradnju sa njim, a imao je prilike da sarađuje sa zvezdama poput Zdravka Čolića i drugih. Ne bi nikog iznenadilo da uskoro osvane duet sa nekom pevačicom budući da ga na društvenim mrežama prate brojne naše poznate ličnosti.

(Pančevac/Republika)

TRI KONCERTA, DEVET STAJLINGA I PET GOSTIJU Aleksandra Prijović oduševila Beograd i potvrdila status najpopularnije pevačice! Slede Zagreb, Sarajevo, Tuzla i Niš! VIDEO

OD TROŠNE KUĆE NAPRAVILA LUKSUZNU OAZU Milica Pavlović pokazala kako sada izgleda mesto gde je provela detinjstvo! FOTO

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.