SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA JEDAN OD STUBOVA NAŠE ZEMLJE: Predsednik Vučić u poseti manastiru Poganovo VIDEO

18:22

17.11.2023

Podeli vest:

printscreen/Tik Tok

Naša Srpska pravoslavna crkva predstavlja jedan od stubova naše zemlje i zato ćemo uvek čuvati njene, kao i vrednosti svih ostalih tradicionalnih religija, napisano je u objavi novog videa postavljenog na Tiktok nalogu predsdnika Srbije Aleksandra Vučića.

– Bila mi je posebna čast da posetim manastir Poganovo. Ovaj manastir srpske crkve nije samo istorijsko zdanje, već kamen temeljac našeg srpskog identiteta – saopštio je predsednik Vučić na svom Tiktok nalogu „jasamaleksandar“.

– Ovo želim da podelim sa vama, jer zajedno možemo uvek da pronađemo snagu za teška vremena –  istakao je predsednik Srbije i dodao da je u srcu manastira Poganovo osetio puls tradicije, vere i kulture.

– Srpska pravoslavna crkva predstavlja jedan od stubova naše zemlje, a naša poruka je da ćemo uvek čuvati vrednosti i njene, kao i svih ostalih tradicionalnih religija – poručio je Vučić.

Posetu manastiru Poganovo i obraćanje predsednika Vučića možete pogledati u narednom snimku.

@jasamaleksandar Naša Srpska pravoslavna crkva predstavlja jedan od stubova naše zemlje i zato ćemo uvek čuvati njene, kao i vrednosti svi ostalih tradicionalnih religija. #manastirpoganovo #jasamaleksandar #srbija???????? #srbijanesmedastane ♬ original sound – Ja sam Aleksandar

VUČIĆ SUTRA U LOZNICI: Predsednik obilazi renovirani hotel „Podrinje“ i novoizgrađeni stadion

(Pančevac/Novosti)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.