HLADNO JUTRO U PANČEVU, MRAZ I MINUS Tokom dana razvedravanje, najviša dnevna temperatura 4 stepena

Uveče postepeno umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme.

08:23

04.12.2023

Podeli vest:

Pančevac

U Srbiji jutro hladno sa slabim i umerenim mrazem, u većini krajeva vedro, a po kotlinama i rečnim dolinama mestimično magla ili niska oblačnost.

Veći deo dana pretežno sunčano. Kasnije posle podne i uveče sa zapada postepeno umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme, saopštio je Republički hidrometerološki zavod. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni uveče i tokom noći u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura od minus 9 do 0, najviša od 1 do 7 stepeni.

Vreme u Pančevu 

U Pančevu jutro hladno, sa slabim do umerenim mrazem i temperaturom u minusu. Veći deo dana pretežno vedro. Uveče postepeno umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme.

Vetar slab jugoistočni, uveče i tokom noći u pojačanju. Najniža temperatura od minus 6 do minus 3, najviša oko 4 stepena.

Vreme narednih dana

U Srbiji u utorak ujutro slab, ponegde i umeren mraz, tokom dana umereno oblačno i suvo. U sredu i četvrtak pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.

Zatim do kraja sedmodnevnog perioda, 11. decembra, umereno do potpuno oblačno, u subotu u južnim predelima, a u nedelju i u centralnim krajevima mestimično sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.

Najhladnija mesta u Srbiji

U gotovo celoj Srbiji temperature su jutros u minusu. U 6 sati najhladnije je bilo na Kopaoniku i Crnom Vrhu, gde je izmerena temperatura minus 9 stepeni Celzijusa. Na Zlatiboru je bilo minus 8, a u Somboru minus 7 stepeni.

Najtopliji je Leskovac sa 0 stepeni. U Beogradu je u 6 sati bilo minus 3 stepena Celzijusa. Najviša temperatura tokom dana u proseku će se kretati od 1 do 7 stepeni Celzijusa.

(Pančevac/Blic)

SLAVIMO VAVEDENJE PRESVETE BOGORODICE: Evo koje običaje danas treba ispoštovati

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.