DEDA MRAZ PORANIO U VRŠAC Mališani uživali u novogodišnjoj predstavi i paketićima!

08:04

13.12.2023

Podeli vest:

Prinscreen/RTV Pančevo

Najveseliji dan u godini za svu decu sa teritorije Grada Vršca, koja su rođena od 2013. do 2023. godine, obeležen je minulog vikenda u Kongresnoj dvorani Centra Milenijum.

Mališani su imali prilike da uživaju u spektakularnoj, interaktivnoj, komičnoj predstavi “Novogodišnja laboratorija, u izvođenju NP “Sterija” Vršac, sa standardnom ekipom glumaca i polaznicima Dečje pozorišne scene, koja je odigrana u dva termina, na dan dodele paketića u Kongresnoj dvorani. Novogodišnje i Božićne praznike mališanima ali njihovim roditeljima čestitala je i gradonačelnica grada vršca Dragana Mitrović.

– Poštovani roditelji i draga deco, veliko mi je zadovoljstvo što vas, iz godine u godinu, ima u sve većem broju. Velika mi je želja da se broj dece povećava, jer najmlađi sugrađani su nam prioritet i blago Grada Vršca. Uvek smo bili i bićemo uz vas. Želim vam svima dobro raspoloženje i dobro druženje, kako večeras, tako i u predstojećim praznicima. Puno zdravlja i sreće svim porodicama, izjavila je gradonačelnica Mitrović.

Pored dodeljenih paketića, Grad Vršac je obezbedio i slikanje sa Deda Mrazom, kao i besplatan novogodišnji kalendar sa fotografijom. Takođe, mališani su mogli da uživaju i u fotografisanju kod “Čarobnog zamka”, koji je upotpunio prazničnu čaroliju sa Deda Mrazom.

(Pančevac/RTV Pančevo)

MARIJA JEVIĆ: Prijavite dete za besplatan paketić Grada Pančeva

DA LI JE 8. JANUAR NERADNI DAN? Božić pada u nedelju, evo da li se slobodan dan prenosi

Komentar

  1. Indiana каже:

    Pravopis u naslovu molim.

    1
    0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.