CRVENI KRST PANČEVO Međunarodni dan volontera je iza nas i nedelja puna aktivnosti

12:49

13.12.2023

Podeli vest:

Crveni krst

Mi verujemo da je svaki dan – dan volontera jer oni doprinose zajednici svakog dana deleći pomoć, podršku, zanje i iskustvo!

Da brinemo o njima pokazali smo predavanjem koje je održala naša saradnica, volonterka i članica Upravnog odbora Mira Jovanović o HPV imunizaciji, jer tu smo jedni za druge da se informišemo, budemo zdravi i bezbedni!

Naši volonteri znaju zašto je dobro biti volonter ali ne čuvaju tu tajnu samo za sebe već dele svoja volonterska iskustva i pozivaju i druge da im se pridruže – jer u društvu je uvek bolje.

O tome šta znači biti volonter, posebno u Crvenom krstu pričali smo sa prvacima Srednje ekonomsko – trgovinske škole „Paja Marganović“.
Naravno kada u sve ovo dodamo druženje, male znake pažnje za naše volontere, sastanak volontera, dežurstvo u LIDLu, obuku prve pomoći, pripremu skupštine naših volontera, gostovanje i podršku za naše kolege iz susednog Crvenog krsta, obuku za delovanje u nesrećama i posetu naših volontera drugim susednim organizacijama – onda znamo da smo bili vredni i da vredimo mnogo!

(Pančevac)

Grad Pančevo

OPREZ, NE DIRAJTE UGINULE PTICE!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.