SNS PANČEVO Narod je svoje poverenje dao SNS i niko neće uspeti na ulici da menja izbornu volju građana

22:05

25.12.2023

Podeli vest:

SNS

Gradski odbor Srpske napredne stranke Pančevo najoštije osuđuje nasilni pokušaj upada u Skupštinu grada Beograda i napad na pripadnike MUP-a Srbije koji svim naporima pokušavaju da zaštite državne institucije i održe mir.

Ironično je što se predstavnici i pristalice liste „Srbija protiv nasilja“ ponašaju nasilno, divljački razbijajući i uništavajući narodnu imovinu. Po ko zna koji put opozicija ne može da podnese poraz i nasilnim putem pokušava da prekroji izbornu volju građana Srbije, koja je iskazana na izborima.

Narod je svoje poverenje dao nedvosmisleno Srpskoj naprednoj stranci, što pokazuje i ubedljiva većina osvojenih glasova, jer je opozicija ponudila jedino politiku mržnje, bez programa i ciljeva koji bi trebalo da unaprede život građana i obezbede stabilnost i razvoj zemlje.

Država je iznad svega i niko neće uspeti na ulici da menja izbornu volju građana. Apelujemo na sve nadležne organe da vandale i huligane najoštrije i u najbržem mogućem roku sankcionišu, jer ovo nije Srbija koju pristojan narod želi da gleda i u kojoj želi da živi.

Svim srcem uz predsednika Aleksandra Vučića! Živela pristojna i snažna Srbija!

VUČEVIĆ: Niko ne može na silu da poništi izbornu volju građana!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.