STEVANOVIĆ I DEDA MRAZ PODELILI PAKETIĆE

Na platou ispred Gradske uprave počela je Novogodišnja pančevačka čarolija, a mališani,pored poklona, uživaju i u fantastičnom programu!

21:40

28.12.2023

Podeli vest:

Pančevac

,,Novogodišnja pančevačka čarolija 2023” zvanično je počela na platou ispred Gradske uprave, a već oko 13 časova, kada je najavljen početak programa, ceo Gradski park bio je u popunosti ispunjen decom i njihovim roditeljima, te je zabava mogla da počne.

Aleksandar StevanovićPančevac

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović obratio se deci i okupljenima na samom početku, srećan jer se njegova prošlogodinja novogodišnja želja ispunila:

– Prošle godine, kada smo bili ovde, ja sam zamislio jednu želju i moram da vam otkrijem da mi se ta želja ispunila! Ta želja je bila da vas ove godine bude više nego prošle godine. Sada ću naglas da kažem koja je moja želja za narednu godinu, a to je u stvari ista želja: da nas sledeće godine bude sve više i više! Hvala vam na tome, a vama, dragi roditelji, želim pre svega zdravu, ali i srećnu i uspešnu 2024. godinu, rekao je Stevanović.

Stevanović je zamolio decu da zajedno sa njim dozovu Deda Mraza, koji se svake godine negde izgubi u masi, kako bi se pojavio i podelio sa njim paketiće deci koja u tom trenutku još nisu dobila poklon.

 

– Presrećan sam kada vas vidim sve i u ovolikom broju. Presrećan sam što mogu zajedno sa vama da zakoračim u ovo najlepše doba godine, u doba novogodišnjih i božićnih praznika i zaista vam hvala na tome. Mi smo i ove, kao i prethodnih godina, pozvali našeg specijalnog gosta Deda Mraza da zajedno sa nama podeli vama novogodišnje paketiće, koje je on sa velikom radošću, a za vas, naše najveće blago Pančeva, našu decu, spremio, istakao je gradonačelnik Stevanović.

Program je otvorio dečji hor Vokal kids, koji je razgalio prisutne poznatim novogodišnjim pesmicama.

 

Usledio je ostatak bogato pripremljenog programa, a decu očekuju iznenađenja i sutra, kada je za njih organizovana i interaktivna predstava sa dobro poznatim, i njima jako dragim, glumcima.

(Pančevac)

Grad Pančevo

NA TESLI STIGLA NOVA GODINA Večeras program i na Kotežu 1!

PRAVI SPEKTAKL! DEDA MRAZ SE SPUSTIO NIZ ZGRADU

DEDA MRAZ STIGAO I NA KOTEŽ Na radost mališana, spustio se sa vrha stambene zgrade i doneo im paketiće

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.