ŽELEZNIČAR NASTAVIO POBEDNIČKI NIZ

Pančevački fudbaleri pred domaćim navijačima slavili su protiv Radnika iz Surdulice 4:0

22:04

13.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Posle Voždovca, „pao“ je i Radnik iz Surdulice. Pred domaćim navijačima izabranici Tomislava Sivića slavili su sa 4:0, a golove za tim iz Pančeva postigli su: Grgić u 21, Obradović u 44. i Pavlov u 64. minutu, dok je Gašić pogodio sopstvenu mrežu minut ranije.

Ovom pobedom Železničar je napravi krupan korak ka ranije zacrtanom cilju, a prvo od tri finala kako ih je nazvao šef struke Tomislav Sivić, uspešno je rešeno, uz pomoć vernih navijača.

Pančevci su već od starta meča nametnuli ritam, a u 11. minutu, Đorđević je gađao iz slobodnog udarca iskosa sa leve strane, ali je golman Vukadinović uspeo nekako da zaustavi tu loptu. Ono što nije ušlo tada u gol jeste u 21. minutu. Jovanović je dugo „vukao“ loptu, a onda je ugledao slobodnog Grgića, koji se lepo oslobodio nekoliko igrača Radnika, a onda je šutirao sa petnaest metara i pogodio za 1:0.

Do kraja prvog dela igre nastavio je Železničar da napada, a nagrada u vidu drugog gola stigla je minut pre kraja prvog dela igre. Đorđević je izveo korner sa leve strane, najbolji u skoku bio je Obradović koji je loptu smestio glavom u mrežu – 2:0.

U istom ritmu nastavili su domaći i u drugom poluvremenu. Pritiskali su sa svih strana, pa je u 63. minutu usledila greška gostiju iz Surdulice.

Ponovo je kapiten Đorđević bio u glavnoj ulozi. Grgić je prošao po levoj strani, a zatim je loptu dodao do Đorđevića, koji je šutirao iz prve. Gašić je u želji da izbije loptu daleko do svoj gola, nespretno intervenisao i ubacio je u sopstvenu mrežu – 3:0.

Samo minut kasnije usledio je novo slavlje na tribinama SC „Mladost“. Hajdin je idealno podigao loptu, u sredini šesnaesterca našao se Pavlov, koji je samo poturio glavu i pogodio za – 4:0.


Za dobru priliku izborio se potom i Grgić u 76. minutu, međutim njegov šut sa ivice šesnaesterca završio je u rukama golmana Radnika.

Da su fudbaleri Železničara imali malo više sreće u mreži Radnika završila bi još neka lopta, ali ono čime se mogu pohvaliti jeste igra. Od dolaska Tomislava Sivića, Pančevci deluju kao preporođeni.


Železničar u subotu na domaćem terenu dočekuje Novi Pazar.

Železničar – Radnik 4:0 (2:0)

SC „Mladost“. Gledalaca: 900. Strelc: Grgić u 21, Obradović u 44, Gašić (autogol) u 63, Pavlov u 64. minutu za Železničar. N.Radaković. Sudija: N.Radaković. Žuti kartoni:
ŽELEZNIČAR: Mijatović, Lakićević /72.Balaž/, Obradović, Stanković /84.Milikić/, Hajdin /72.Hajdin/, Đorđević /77.Maks/, Purtić, Kahvić, Jovanović, Grgić, Pavlov /78.Trifunović/
RADNIK: Vukadinović, Stojković /67.Vranjanin/, Stojanović, Milićević, Jović, Gašić /82.Tomašević/, Oreščanin, Duronjić /46.Kadijević/, Hajdarević, Andjelković /82.Cvetković/, Kunić /81. Čumić/.

(Pančevac/RTV Pančevo)

ZASLUŽENO Železničar slavio na Voždovcu 3:2

VREDAN BOD ZA ŽELEZNIČAR Pavlov u poslednjem minutu izjednačio protiv Spartaka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.