JKP Zelenilo uređuje plažu na Tamiškom keju

Posle nasipanja plaže šljunkom i zamene svih senika u narednim danima biće postavljene nove klupe, korpe za otpatke i promenjeni svi roštilji.

22:14

16.05.2024

Podeli vest:

JKP Zelenilo

JKP Zelenilo Pančevo je prethodnih nedelja radilo i na uređenju i revitalizaciji gradske plaže na Tamišu, kao i prostora i elemenata u okviru te celine.

Posle nasipanja plaže šljunkom i zamene svih senika, čime ovaj deo keja već poprima lepši izgled, u narednim danima biće postavljene nove klupe, korpe za otpatke i promenjeni svi roštilji.

„Na radost najmlađih sugrađana, u ovm potezu, sledi i obnova dečjeg igrališta sa dodavanjem novih elemenata kao i reparacija terena za odbojku.

Iz potrebe i želje da se korisnicima gradske plaže omogući prirodni hlad, i time boravak na ovom delu keja učini još prijatnijim, na samo ovom potezu je usađeno 40 odraslih lišćarskih sadnica Jasena i Javora.

Ovaj projekat, kojim je omogućena sadnja ukupno 300 odraslih sadnica, realizuje se uz podršku Grada Pančeva i Ministarstva zaštite životne sredine“, saopštilo je JKP Zelenilo Pančevo.

(Pančevac)

SIVIĆ PRED DUEL SA NOVIM PAZAROM: Težak ispit, a izbora nema SAMO POBEDA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.