Drama u Crnoj Gori! Pevač i njegova žena sprečili tragediju, ali ona se povredila

13:00

25.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

Pevač Dejan Drašković i njegova supruga su sprečili tragediju na crnogorskom primorju pre nekoliko dana. Naime, oni su usred oluje na moru spasili petoro putnika sa glisera.

Dejan je istakao da su se njegova supruga i on vraćali iz ribolova, nakon čega je počelo stravično nevreme koje je zateklo i njih, ali i petoro putnika na susednom gliseru.

Uzburkano more ugasilo je motor na gliseru njegovom sugađaninu, nakon čega su veliki talasi počeli da ga bacaju na stene, ali zahvaljujući pevačevoj supruzi i njemu svih petoro putnika su spašeni.

– Tačno je, Marija i ja smo spasili petoro ljudi na moru. Uhvatilo nas je strašno nevreme, to se kod nas kaže neverin. Odjednom je počela da pada kiša, talasi su bili preko dva metra. Supruga i ja smo pokušali da se sklonimo u tunele na Potkopima, zapravo u tunel gde je vojska predvidela da se podmornice skrivaju. Ušli smo tu, a ispred nas je bio gliser koji je vozio putnike – započeo je priču Dejan i nastavio:

– Odmah smo shvatili da tu nismo sigurni i krmom, narodski rečeno, u rikverc smo krenuli dalje. Ja sam izašao prvi, a za mnom je krenuo i on, ali mu je stao motor. Ogromni talasi su ga gurali na stene, počeo je da zapomaže i dovikuje: ‘Pomozi mi molim te, ne ostavljaj me’. Marija i ja smo odmah prišli i dobacili mu kanap da ga izvučemo.

Iako je strastveni ribolovac sa iskustvom, Dejan ne krije da su prizori uzburkanog mora bili jezivi i da takvo nevreme nikad nije doživeo na primorju.

Ipak, deblji kraj izvukla je njegova supruga Marija koja sada ima lakše povrede od akcije spašavanja.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.