Tako je snažno puklo da smo pomislili da se srušio avion: Devojka povređena u stravičnom sudaru na kružnom toku u Čačku

12:16

05.07.2024

Podeli vest:

RINA

Čačak – Devojka koja je zadobila teže povrede u stravičnom udesu na kružnom toku u Ljubiću u Čačku, nakon efikasne intervencije lekara u Opštoj bolnici u Čačku otpuštena je na kućno lečenje.

Saobraćajna nezgoda na kružnom toku bila je toliko silovita da je automobil škoda skoro potpuno bio razlupan, a aktivirali su se i vazdušni jastuci.

– Mladić koji je upravljao vozilom bio je pod dejstvom alkohola, izmereno mu je oko 1.5 promila. Čitav slučaj predat je nadležnom tužilaštvu, na dalje postupanje, kratko je za RINU potvrdio izvor iz policije.

Ovaj saobraćajni incident izazvao je veliki revolt kod građana jer se radi o jako frekfentnoj gradskoj saobraćajnici, gde u svakom momentu ulicu prelazi veliki broj ljudi, među kojima i veliki broj dece.

– To je tako snažno puklo, da sam pomislila da se srušio avion, Prestravili smo se, a potom izleteli napolje i videli zaista jezivu scenu. Zgrozilo nas je što se sve desilo u poslepodnevnim časovima. Tu je uvek puno prolaznika, puno automobila. Samo pukom srećom izbegnuta je veća tragedija. Mladiću koji je vozio želimo brz oporavak i pamet u glavu, da pijan više nikada ne seda za volan, kaže radnica jedne od obližnjih poslovnih objekata.

(Pančevac/RINA)

OTKRIVENI SVEDOCI U SLČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ Saslušanju prisustvuju i roditelji devojčice

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.