NAJBOLJI MEČ OD OI Đoković pregazio Kobolija za osminu finala mastersa u Šangaju

14:20

08.10.2024

Podeli vest:

Foto: Printscreen/Youtube

Novak Đoković je odigrao najbolji meč od Olimpijskih igara i pregazio Flavija Kobolija – 6:1, 6:2 i tako se plasirao u osminu finala mastersa u Šangaju.

Od samog početka meča Đoković je diktirao tempo, znao je šta želi, igrao je fenomenalno i pitao se za apsolutno sve na terenu. Koboli je delovao malo uplašen, stegnut, što je razumljivo imajući u vidu ko je preko puta njega stajao.

Njih dvojica do sada nikada nisu igrali, a Koboli neće po dobrom pamtiti prvi susret sa najboljim teniserom u istoriji ovog sporta, bar što se rezultata tiče…

Već u ranoj fazi meča Novak je uzeo brejk rivalu, potom još jedan i poveo sa 4:1, te je već tada bilo jasno u kom pravcu će ići ovaj meč. Novak se nije opuštao, igrao je maksimalno oprezno i rivalu niti u jednom momentu nije pružio šansu da se vrati u meč.

Sa 6:1 je osvojio prvi set, i u istom ritmu nastavio je da igra u drugom! Koboli je nešto bolje zaigrao, bio je sigurniji na svom servisu, ali je Novak u petom gemu uspeo da stigne do brejka i potpuno slomi rivala…

Potom je uzeo još jedan brejk, poveo sa 5:2 i bacio na kolena mladog Italijana, koji danas apsolutno ništa nije mogao da uradi na terenu, a Novak je na furiozan način stigao do osmine finala Mastersa u Šangaju!

Ovo je veoma bitan turnir za Novaka, pošto u Šangaju ima priliku da stigne do 100. titule u karijeri, ali i da napravi veliki korak ka Završnom mastersu u Torinu.

(Pančevac/Novosti)

MORAO SAM DA POZIRAM ISPRED “VRUĆEG LONCA” Đoković napravio haos na ulicama Šangaja

IZBEGAO ALKARAZA I SINERA Đokovićdobio rivale na mastersu u Šangaju

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.