TRUDNA CECINA ĆERKA Anastasija i Gudelj otkrili pol bebe! OVO im je ljubavno gnezdo! FOTO i VIDEO

12:36

27.04.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji.

Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a ona i njen partner Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji devojčice.

Anastasija i Nemanja su već otpočeli zajednički život u Sevilji, gde svakodnevno uživaju. Pre tri dana zajedno su bili na jednoj proslavi, kada su sve oduševili stajlinzima.

printscreen/ig

 

Iako je pokušala da sakrije, stomačić se već vidi na fotografijama i snimcima sa zabave.

printscreen/ig

Inače, Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde uživa sa svojim dečkom.

printscreen/ig

Koliko se vole i koliko je ova veza ozbiljna, govori činjenica da će se Nemanja i Anastasija za nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja.

Ona je veoma aktivna na Instagramu pa tako neretko deli fotografije iz Španije, kako sa utakmica na kojima prati svog dečka, tako i pojedine trenutke iz njihovog privatnog života.

Ceca je takođe nedavno boravila u Sevilji sa svojim unukom malim Željkom Ražnatovićem, a koliko su uživali sa Anastasijom u obilasku grada pokazali su snimcima koje su delili.

Anastasija Ražnatović se trenutno nalazi u Španiji gde živi njen izabranik Nemanja Gudelj.

Srećne vesti već su podelili sa najbližim članovima porodice i prijateljima, a među najsrećnijima bila je Ceca koja je zaplakala kada su joj javili.

Još uvek se niko iz porodica Ražnatović i Gudelj nije oglasio o prinovi koju čekaju – ni na društvenim mrežama, niti za medije.

(Pančevac/Novosti)

MAJKA I SESTRA NEMANJE GUDELJA ŽELE SANJU VUČIĆ ZA SNAJKU? Anastasija Ražnatović i dalje u lošim odnosima sa svekrvom i zaovom!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PROŠETALA STAJLING OD MILION DINARA Došla na Veljkov meč u kežual varijanti, ali svaki komad odeće PAPRENO košta!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.