HIP HOP LEGENDA SNUP DOG REPORTER OLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU „Uneću svoj snup stil u izveštavanje“

14:59

03.01.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

Reper Snup Dog biće specijalni dopisnik TV mreže NBC na Letnjim olimpijskim igrama 2024. u Parizu, saopštila je pres služba američkog televizijskog kanala.

„Globalna megazvezda će biti na licu mesta u Parizu kako bi obezbedila redovne izveštaje za olimpijski program u udarnom terminu koji počinje 26. jula 2024. na NBC-ju i Pikoku“, navodi NBC u saopštenju za javnost.

Očekuje se da će Snup Dog nastupiti u emisiji sa domaćinom Majkom Tirikom, prisustvovati olimpijskim takmičenjima, upoznati sportiste, njihove prijatelje i porodice i istražiti znamenitosti Pariza, prenosi kanal.

„Odrastao sam gledajući Olimpijske igre i oduševljen sam što vidim kako neverovatni sportisti donose svoju vrhunsku igru u Pariz. To je proslava veštine, posvećenosti i težnje za veličinom“, rekao je Snup u izjavi za NBC.

On je dodao da će uneti svoj „Snup stil“ u zajedničko izveštavanje.

„Biće to najepskije Olimpijske igre ikada… Podignimo raspoloženje, proslavimo i učinimo ove igre nezaboravnim, zapalimo takmičenje i pustimo najbolje da sijaju poput zlata“, naveo je reper.

Snup Dog je već sarađivao sa striming servisom „Pikok“ na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, u zajedničkoj emisiji sa voditeljem Kevinom Hartom pod nazivom „Olimpijski trenuci sa Kevinom Hartom i Snup Dogom“.

Nastup repera kao domaćina i prezentera tokom poslednjih Olimpijskih igara pomogao mu je da dobije slično mesto za ovogodišnje igre, rekla je predsednica NBC Olimpijske produkcije i izvršna producentkinja Moli Solomon.

„Sam taj nastup doneo je Snupu posao našeg specijalnog dopisnika u Parizu. Ne možemo znati šta će se dešavati svaki dan, ali znamo da će on dodati svoju jedinstvenu perspektivu našoj olimpijskoj emisiji u udarnom terminu“, dodala je ona.

(Pančevac/Tanjug)

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.