OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za 26. jul: Pažljivo donosite odluke, čuvajte se u saobraćaju

15:00

26.07.2024

Podeli vest:

Pixabay

Merkur, planeta komunikacija, logike i biznisa, posle godinu dana ulazi u poslovičnu, perfekcionistički nastrojenu, nervoznu Devicu, zemljani, fleksibilni znak kojim inače i upravlja.

Mada se ovaj tranzit dešava jednom godišnje, to ne znači da su i aspekti sa ostalim planetama isti. A aspekti su, zapravo, situacije i okolnosti, koje nam život donosi. Koje će to oblasti biti, opet zavisi od toga koju vam astrološku kuću zahvata znak Device.

Čim bude ušao u šesti zodijački znak, Merkur će obrazovati samo napete aspekte, prvo sa impulsivnim Mesecom u vatrenom Ovnu, a zatim i sa Marsom, Uranom, Neptunom i Plutonom.

Zbog toga će, generalno, opšta atmosfera biti naelektrisana, nabijena tenzijom i dovoljna će biti sitnica, da se iznerviramo. Naročito u saobraćaju. Zato je neophodan dodatni oprez za volanom, a pošto preko Blizanaca sada prelazi Mars, biće češće kontrole saobraćajne policije.

Budite oprezniji i tokom poslovnih dogovora, a preporučuje se i da dobro čuvate dokumenta i vredne sitnice (telefone, ključeve, kartice). Takođe, vaš način donošenja odluka biće pod uticajem emocija, zbog čega one mogu biti pogrešne. Zato, nemojte da žurite i da po svaku cenu insistirate na nečemu.

Zbog inkonjunkcije sa Mesecom u Ovnu, teško ćete uspeti da izbegnete rasprave sa ženama, i na poslu i kod kuće. Ovaj aspekt je naglašen zato što Mars upravlja znakom u kome je danas Mesec, a Mars obrazuje napet aspekt sa Merkurom, koji upravlja i zemljanom Devicom i vazdušnim Blizancima. A to unosi napetost u komunikaciju i odnose sa kolegama, saradnicima, rođacima, a roditeljima sa decom.

(Pančevac/Novosti)

Najelegantnije žene rađaju se u ova 2 znaka: Ostavljaju trajan utisak

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.