Najmlađi Pančevci uživali u Narodnoj bašti sa policajcima i vatrogascima

Na taktičko-tehničkom zboru mališani su imali priliku da vide opremu i vozila, kao i da se druže sa pripadnicima policije i vatrogasno-spasilackog bataljona

15:44

10.10.2024

Podeli vest:

Foto: Pančevac/M. Popović

Povodom Dečje nedelje u Narodnoj bašti u Pančevu organizovan je taktičko-tehnički zbor, gde je predstavljena policijska i vatrogasna oprema pančevačkim predškolcima i đacima prvacima.

Mališani su bili u prilici i da se druže sa pripadnicima policije i vatrogasno-spasilackog bataljona Pančevo. Na ovaj način upoznali su se sa radom policije i ulogom u zaštiti dečjih prava i bezbednosti.

Najmlađi Pančevci imali su priliku da isprobaju šlemove, policijske štitove i ostalu opremu uniformisanih lica, kao i da vide kako iznutra izgledaju policijska i vatrogasna vozila.

Takođe, pančevački predškolci imali su mesto za crtanje i bojenje, pa su tako mogli da izraze svoju kreativnost bojeći nacrtane likove uniformisanih lica.

Naši najmlađi sugrađani ističu kako vole ovakva dešavanja, da im je zabavan svaki susret sa policijom i vatrogascima i da svaki puit nešto novo nauče, tako su i ovaj put puni utisaka i novih saznanja napustili Narodnu baštu.

(Pančevac)

JABUKA: Prvaci zasadili svoje drvo u dvorištu škole

Mališani oduševljeni, družili se s policajcima

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.