JABUKA: Prvaci zasadili svoje drvo u dvorištu škole

Decu podučavamo vrednostima prirode i značaju očuvanja okruženja i celokupne planete, kroz igru ih podsećamo na vrednosti koje svako treba da neguje, rekla je direktorka škole Biljana Đurović.

12:17

10.10.2024

Podeli vest:

OŠ Goce Delčev Jabuka

U Osnovnoj školi „Goce Delčev“ u Jabuci pokrenuta je jedna lepa akcija za koju se nadaju da će postati tradicionalna. Oba odeljenja ovogodišnjih đaka prvaka dobila su po svoje drvo koje će negovati i brinuti nadalje o njemu i sa kojim će zajedno rasti.

Oni su se okupili u školskom dvorištu sa svojim učiteljicama i zajedno zasadili svoje drvo.

OŠ Goce Delčev JabukaOŠ Goce Delčev Jabuka

 

„Akcija je lepa iz više razloga – decu podučavamo vrednostima prirode i značaju očuvanja okruženja i celokupne planete, kroz igru ih podsećamo na vrednosti koje svako treba da neguje“, rekla je direktorka škole, Biljana Đurović.

OŠ Goce Delčev JabukaOŠ Goce Delčev Jabuka

Biljana Đurović je sa zadovoljstvom podržala zelenu akciju, pozdravila je đake koji su došli u pratnji svojih učiteljica i tom prilikom podsetila decu da je drvo izvor života jer nam daje kiseonik, čisti naše vode i pruža dom pticama.

„Osim što bez drveća ne bismo mogli da živimo, ono takođe ukrašava naš vidik, čini prirodu lepom i harmoničnom“, saopšteno je iz jabučke škole.

JABUKA: Treća “Štukijada” 20. oktobra na Tamišu, prijave u toku

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.