ORLOVI STIGLI U BEČ:  Sutra prijateljski meč protiv Jordana, a onda selidba u Razgrad

12:56

15.06.2023

Podeli vest:

FSS

Ekspedicija fudbalske reprezentacije Srbije otputovala je u Beč, gde ih u petak, 16. juna očekuje prijateljski susret protiv selekcije Jordana (20, TV Arena 1 Premium).

Biće to poslednja provera ekipe selektora Dragana Stojkovića pred važan susret kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv reprezentacije Bugarske u Razgradu koji je na programu 20. juna.

Neće nacionalni tim Srbije na ova dva susreta biti u najjačem sastavu, budući da je veliki broj igrača povređen, pre svih najbolji strelac Aleksandar Mitrović i njegov siagrači iz napada Dušan Vlahović i Luka Jović, navodi FSJ.

Sutra prijateljski meč protiv Jordana, a onda selidba u Razgrad

Ipak, selektor Stojković veruje da i pored toga njegov tim može da ostvari pozitivne rezultate i nastavi sa serijom pobeda koju je započeo u prva dva kola kvalifikacija u kojima ima maksimalan učinak.

„Ne bih želeo nekoga da uvredim, ali nama je meč u Razgradu prioritet, a utakmica u Beču je samo priprema za taj duel protv selekcije Bugarske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i uigramo kako bismo rešili taj susret u našu koristi“, rekao je pred polazak na put selektor Stojković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.