ZVANIČNO SAOPŠTENJE VOJSKE SRBIJE: Teška nesreća kod Vranja, poginuo stariji vodnik Branislav Kovačević

11:17

16.06.2023

Podeli vest:

MUP

Vojni kamion sleteo je u provaliju kod mesta Drenovac u planinskom kraju Vranja.
 Prema nezvaničnim informacijama stariji vodnik prve klase B. K. (46) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Vranja, a tri pripadnika su povređena.

U Policijskoj upravi u Vranju potvrđeno je da je u 9:30 prijavljena saobraćajna nesreća te da su uviđajne ekipe krenule na lice mesta.

– U saobraćajnoj nesreći život je izgubio stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević iz sastava Prve brigade kopnene vojske, koji je upravljao vozilom. Trojica pripadnika Vojske Srbije su tom prilikom zadobila telesne povrede koje nisu opasne po život. Oni su zbrinuti u zdravstvenom centru u Vranju. Na lice mesta su izašli organi vojne policije, zamenik višeg javnog tužioca u Vranju i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Uviđaj je u toku – saopštila je Vojska Srbije.

Stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević je rođen 2. maja 1975. godine, a u Vojsci Srbije je bio od 20. jula 1996. godine. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputili su telegrame saučešća porodici tragično stradalog pripadnika Vojske Srbije.

 

TRI EKSPLOZIJE U BLIZINI POLICIJSKIH STANICA NA SEVERU KOSOVA Bačene šok bombe u Zvečanu i Kosovskoj Mitrovici

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.